Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Celtic Mejto FC Borek Maxx
Banan Tactiek
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 43.7
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Zakopal rent richting de bal. Rendón verovert de bal door een tackle van achteren. Gočár onderschept slim de pass. Gočár geeft een lange en hoge pass. Varhaník krijgt zijn hoofd ertegen. Morales Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Dusil geeft de bal voor. Valve is nu in balbezit. Valve geeft de bal voor. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Picoli kopt de bal weg. Daar is Plíhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schefer speelt de bal door. Polimena is nu in balbezit. Polimena draait met de bal, schiet en ... Sršáň bokst de bal weg.

17e minuut.
Gočár verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rendón zal de hoekschop nemen. Merselj maakt een snoekduik en kopt de bal. Sršáň probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 1:0

20e minuut.
Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu passt de bal met de wreef. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. Sršáň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kukkamo passt de bal zonder na te denken. Merselj heeft problemen om de bal te vangen. Šifta geeft een hoge lob. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 1:1

31e minuut.
Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil probeert naar een medespeler te passen. Varhaník rent richting de bal. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Šifta controleert de bal met de borst. Šifta speelt de bal door. Chabert rent richting de bal. Varhaník verovert de bal door een tackle van achteren. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Varhaník geeft een lange en hoge pass. Picoli controleert de bal met de borst. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 59%, FC Borek Maxx 41%.
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 1:2

54e minuut.
Varhaník passt de bal met de wreef. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Dluhoš is nu in balbezit. Kutílek verovert de bal door een tackle van achteren. Kutílek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Částka met een snelle inworp. Plíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Plíhal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Varhaník de bal. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Merselj de bal. Šifta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kukkamo. Kukkamo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gočár geeft een hoge lob. Varhaník rent richting de bal. Varhaník geeft een lange en hoge pass. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Kutílek schiet op doel. Morales Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dluhoš is nu in balbezit. Šifta onderschept slim de pass. Šifta passt de bal zonder na te denken. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Rendón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rendón krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifta passt de bal zonder na te denken. Plíhal is nu in balbezit. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Šifta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salaš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 63%, FC Borek Maxx 37%.
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 1:2