Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beránci Lenka Karviná
Berry Tactiek lenka 1
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 32.6
good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Chomakhidze is nu in balbezit. Stöhr maakt een afschuwelijke overtreding. Chomakhidze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roma met een snel genomen vrije trap. Kraus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kníř onderschept slim de pass. Kníř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Lenka Karviná 1:0

5e minuut.
Durango passt de bal met de wreef. Kedev geeft een lange en hoge pass. Mols rent richting de bal. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kedev rent richting de bal. Kedev geeft de bal voor. Tabaczyński probeert de bal met de borst te controleren. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brassey probeert wanhopig de bal te grijpen. Kníř is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kníř bereikt de bal nog maar net als eerste. Kníř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Lenka Karviná 2:0

39e minuut.
Bùi Bình probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brassey speelt de bal door. Samancı kopt de bal weg. Kníř is nu in balbezit. Kníř draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 29%, Lenka Karviná 71%.
Beránci - Lenka Karviná 2:0

55e minuut.
Samancı rent richting de bal. Samancı geeft de bal voor. Opelík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kníř rent richting de bal. Kníř schiet op doel. Brassey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kraus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Giuliano passt de bal in één keer door. Samancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samancı passt de bal zonder na te denken. Giuliano is nu in balbezit. Giuliano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Plewa probeert naar een medespeler te passen. Giuliano rent richting de bal. Giuliano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Bùi Bình schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Giuliano kopt de bal weg. Kedev rent richting de bal. Daar is Durango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durango geeft een hoge lob. Bùi Bình springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 25%, Lenka Karviná 75%.
Beránci - Lenka Karviná 2:0