Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná Beránci
lenka 1 Tactiek Berry
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen good


12e minuut.
Buselli passt de bal zonder na te denken. Mols heeft problemen om de bal te vangen. Mols geeft de bal voor. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durango met de inworp. Mols is nu in balbezit. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Scarsi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vaněk komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Durango geeft een lange en hoge pass. Brachini kan de bal niet met de borst controleren. Merchel is nu in balbezit. Brachini onderschept slim de pass. Brachini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Handoyo kopt de bal weg. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli speelt de bal door. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ács trapt de bal weg. Stöhr kopt de bal weg. Handoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Giuliano rent richting de bal. Giuliano passt de bal zonder na te denken. Vaněk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaněk geeft een hoge lob. Bùi Bình maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Roma is nu in balbezit. Bianchi onderschept slim de pass. Kedev begaat een overtreding. Kedev krijgt een gele kaart. Bianchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buselli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bianchi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Beránci 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 62%, Beránci 38%.
Lenka Karviná - Beránci 1:0

47e minuut.
Kraśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma geeft een lange en hoge pass. Brachini is nu in balbezit. Brachini geeft een lange en hoge pass. Paal! Rudnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kedev verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buselli. Kedev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kedev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pérez Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini rent richting de bal. Brachini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tabaczyński onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durango met een snelle inworp. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Rudnik trapt de bal weg van het doel. Mols kopt de bal weg. Klungelig pakt Pernak de bal. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Lynge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lynge trapt de bal weg. Buselli kopt de bal weg. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Durango geeft de bal voor. Brachini is nu in balbezit. Ács legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brachini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giannelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rudnik bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Kraśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình passt de bal zonder na te denken. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Rudnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kraśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśko geeft de bal voor. Stanko probeert de bal aan de voet te houden. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vaněk met de inworp. Brachini geeft een lange en hoge pass. Durango kopt de bal weg. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 37%, Beránci 63%.
Lenka Karviná - Beránci 1:0