Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kačer FC Korbel
moje Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Ģipslis rent richting de bal. Tomala is nu in balbezit. Ģipslis verovert de bal door een tackle van achteren. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ģipslis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavroš. Ģipslis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Preis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Ručínský bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Gavroš onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parisio met een snelle inworp. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bugla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavroš. Bugla raakt geblesseerd tijdens het duel. de Deus met een snel genomen vrije trap. Ojeda kopt de bal weg. Štefeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda schiet op doel. Ručínský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Korbel 1:0

40e minuut.
Brejla rent richting de bal. Bugla onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podomek. Podomek krijgt een gele kaart. Bugla raakt geblesseerd tijdens het duel. Preis met een snel genomen vrije trap. Gavroš heeft problemen om de bal te vangen. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Korbel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 33%, FC Korbel 67%.
FC Kačer - FC Korbel 2:0

50e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ģipslis rent richting de bal. Ģipslis passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pulkrábek passt de bal zonder na te denken. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu is nu in balbezit. Tomala onderschept slim de pass. Tomala geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Malek neemt vlug de vrije trap. Gautier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štefeček. Gautier raakt geblesseerd tijdens het duel. Preis wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Parisio verovert de bal door een tackle van achteren. Ģipslis geeft de bal voor. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Ručínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Korbel 3:0

79e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal in één keer door. Ģipslis heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Šedina rent richting de bal. Bugla onderschept slim de pass. Parisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisio geeft een lange en hoge pass. Gautier springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 35%, FC Korbel 65%.
FC Kačer - FC Korbel 3:0