Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korbel FC Kačer
Liga 352 Tactiek moje
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 27.5
redelijk Schieten redelijk
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Podomek is nu in balbezit. Krzemionka onderschept slim de pass. Krzemionka passt de bal zonder na te denken. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Além geeft een hoge lob. Inworp. Cimbálník met de inworp. Ručínský rent richting de bal. Ručínský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patras bereikt de bal nog maar net als eerste. Patras haalt uit met een fantastische trap. Dempsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Kačer 1:0

17e minuut.
Barkamaitis passt de bal met de wreef. Gasco met een sublieme pass. Anliker is nu in balbezit. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Libra is nu in balbezit. Krzemionka onderschept slim de pass. Krzemionka probeert naar een medespeler te passen. Patras rent richting de bal. Patras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Podomek is nu in balbezit. Krzemionka onderschept slim de pass. Krzemionka probeert naar een medespeler te passen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Libra passt de bal in één keer door. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka passt de bal met de wreef. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. Čerych bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Korbel - FC Kačer 1:1

37e minuut.
Libra is nu in balbezit. Barkamaitis onderschept slim de pass. Barkamaitis speelt de bal door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Kačer 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 66%, FC Kačer 34%.
FC Korbel - FC Kačer 1:2

47e minuut.
Chudoba passt de bal zonder na te denken. Patras controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Strobel neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ojeda de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klocna probeert de bal met de borst te controleren. Ojeda rent richting de bal. Klocna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ojeda komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Gilewski de bal onder controle te krijgen. Barkamaitis met een sublieme pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. Čerych werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Kačer 1:3

56e minuut.
Gasco geeft een hoge lob. Tomala is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Čerych werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Kačer 1:4

62e minuut.
Krzemionka verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemionka probeert naar een medespeler te passen. Gasco probeert naar een medespeler te passen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čerych trapt de bal weg van het doel. Barkamaitis kopt de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Kačer 1:5

65e minuut.
Klocna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anliker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilewski rent richting de bal. Gilewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Inworp. Krzemionka met een snelle inworp. Torri verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Anliker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barkamaitis is nu in balbezit. Barkamaitis probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel. Čerych verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Tomala geeft een lange en hoge pass. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka speelt de bal door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Čerych trapt de bal weg. Anliker rent richting de bal. Anliker geeft een lange en hoge pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Kačer 1:6

90e minuut.
Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Čerych speelt de bal door. Gasco kopt de bal weg. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 72%, FC Kačer 28%.
FC Korbel - FC Kačer 1:6