Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lobzy -Sv.Anna Montera 75
5off Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
10% Spel op eigen helft 90%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 17.6
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


13e minuut.
Mihoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoč geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Martinec de bal. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ... Dováděl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 1:0

17e minuut.
Mihoč kopt de bal weg. Daar is Kefaloukos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos passt de bal in één keer door. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 2:0

19e minuut.
Burčák verovert de bal door een tackle van achteren. Burčák passt de bal in één keer door. Mihoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoč geeft een hoge lob. Kefaloukos maakt een snoekduik en kopt de bal. Dováděl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 3:0

20e minuut.
Palačka is nu in balbezit. Palačka passt de bal in één keer door. Cerman is nu in balbezit. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ... Dováděl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Martinec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pool zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Dováděl met een harde bal richting middenveld. Pool kopt de bal weg. Klungelig pakt Fišer de bal. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović schiet op doel. Dováděl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 4:0

33e minuut.
Pool speelt de bal door. Daar is Mihoč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoč met een sublieme pass. Klungelig pakt Kefaloukos de bal. Kefaloukos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Poortvliet probeert naar een medespeler te passen. Vukalović heeft problemen om de bal te vangen. Vukalović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fišer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda met een sublieme pass. Kefaloukos is nu in balbezit. Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Andrienko kopt de bal weg. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Peñaranda geeft de bal voor. Klungelig pakt Fišer de bal. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy -Sv.Anna 11%, Montera 75 89%.
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 5:0

50e minuut.
Dováděl trapt de bal weg. Drahkovský heeft problemen om de bal te vangen. Drahkovský met een sublieme pass. Poortvliet met een sublieme pass. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vukalović rent richting de bal. Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet passt de bal zonder na te denken. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 6:0

56e minuut.
Martinec rent richting de bal. Poortvliet verovert de bal door een tackle van achteren. Poortvliet probeert naar een medespeler te passen. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 7:0

57e minuut.
Vybouchnul is nu in balbezit. Vybouchnul passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fišer de bal. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Peñaranda met de inworp. Andrienko geeft de bal voor. Kefaloukos heeft problemen om de bal te vangen. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 8:0

62e minuut.
Kefaloukos heeft problemen om de bal te vangen. Kefaloukos geeft een lange en hoge pass. Nikodém heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Pool met de inworp. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos geeft een lange en hoge pass. Fišer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 9:0

71e minuut.
Drahkovský met een sublieme pass. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Poortvliet is nu in balbezit. Poortvliet geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kefaloukos kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 10:0

75e minuut.
Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool passt de bal in één keer door. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos schiet op doel. Dováděl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 11:0

75e minuut.
Palačka heeft problemen om de bal te vangen. Drahkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović onderschept slim de pass. Vukalović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fišer de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cerman kopt de bal weg. Poortvliet heeft problemen om de bal te vangen. Poortvliet passt de bal in één keer door. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 12:0

86e minuut.
Mihoč geeft de bal voor. Dováděl probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda kopt de bal weg. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy -Sv.Anna 9%, Montera 75 91%.
FC Lobzy -Sv.Anna - Montera 75 12:0