Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montera 75 FC Lobzy -Sv.Anna
Normal Tactiek 5off
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.3
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. Dováděl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Poortvliet probeert naar een medespeler te passen. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kefaloukos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet schiet op doel. Dováděl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:1

5e minuut.
Peñaranda verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaranda speelt de bal door. Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet geeft een lange en hoge pass. Kefaloukos springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Peñaranda speelt de bal door. Poortvliet is nu in balbezit. Poortvliet passt de bal in één keer door. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Andrienko verovert de bal door een tackle van achteren. Andrienko met een sublieme pass. Poortvliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:2

15e minuut.
Andrienko speelt de bal door. Vukalović is nu in balbezit. Poortvliet met een sublieme pass. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Poortvliet heeft problemen om de bal te vangen. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:3

25e minuut.
Peñaranda passt de bal zonder na te denken. Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet passt de bal zonder na te denken. Daar is Kefaloukos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos schiet op doel. Dováděl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:4

33e minuut.
Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet met een sublieme pass. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:5

36e minuut.
Kefaloukos kopt de bal weg. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović geeft de bal voor. Poortvliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Poortvliet schiet op doel. Dováděl bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Poortvliet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kefaloukos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos geeft een hoge lob. Vukalović rent richting de bal. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:6

40e minuut.
Vybouchnul kopt de bal weg. Vukalović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fišer rent richting de bal. Vukalović onderschept slim de pass. Vukalović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:7

41e minuut.
Klungelig pakt Vybouchnul de bal. Poortvliet is nu in balbezit. Poortvliet probeert naar een medespeler te passen. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Vukalović de bal. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montera 75 93%, FC Lobzy -Sv.Anna 7%.
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:8

48e minuut.
Poortvliet passt de bal met de wreef. Martinec is nu in balbezit. Vukalović onderschept slim de pass. Daar is Kefaloukos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos schiet op doel. Dováděl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:9

50e minuut.
Drahkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Poortvliet verovert de bal door een tackle van achteren. Poortvliet speelt de bal door. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Mihoč speelt de bal door. Poortvliet is nu in balbezit. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos schiet op doel. Martinec probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pool zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Mihoč kopt de bal weg. Kefaloukos heeft problemen om de bal te vangen. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool geeft een hoge lob. Andrienko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Burčák speelt de bal door. Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet passt de bal met de wreef. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. Dováděl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:10

86e minuut.
Kefaloukos rent richting de bal. Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet met een sublieme pass. Klungelig pakt Vukalović de bal. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montera 75 80%, FC Lobzy -Sv.Anna 20%.
Montera 75 - FC Lobzy -Sv.Anna 0:11