Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lobzy -Sv.Anna Beránci
5off Tactiek Berry
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


17e minuut.
Andrienko rent richting de bal. Andrienko geeft een hoge lob. Samancı speelt de bal door. Kníř is nu in balbezit. Kníř schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Buza geeft de bal voor. Kedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos verovert de bal door een tackle van achteren. Kefaloukos heeft problemen om de bal te vangen. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Beránci 1:0

34e minuut.
Durango verovert de bal door een tackle van achteren. Durango geeft de bal voor. Scarsi kopt de bal weg. Samancı is nu in balbezit. Samancı draait met de bal, schiet en ... Sax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Samancı heeft problemen om de bal te vangen. Samancı geeft de bal voor. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Šmerda geeft de bal voor. Chomakhidze geeft een hoge lob. Šmerda kopt de bal weg. Samancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samancı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Peñaranda geeft een hoge lob. Kefaloukos kopt de bal weg. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukalović draait met de bal, schiet en ... Okoniewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Beránci 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy -Sv.Anna 63%, Beránci 37%.
FC Lobzy -Sv.Anna - Beránci 2:0

47e minuut.
Mihoč kopt de bal weg. Chomakhidze geeft een hoge lob. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Sax maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

48e minuut.
Buza geeft een lange en hoge pass. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda passt de bal zonder na te denken. Vukalović is nu in balbezit. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chomakhidze verovert de bal door een tackle van achteren. Chomakhidze passt de bal zonder na te denken. Šmerda onderschept slim de pass. Kníř is nu in balbezit. Kníř haalt uit met een fantastische trap. Sax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Samancı passt de bal zonder na te denken. Pool is nu in balbezit. Pool geeft de bal voor. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. Okoniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Andrienko passt de bal zonder na te denken. Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet passt de bal met de wreef. Daar is Kefaloukos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kedev kan de bal niet met de borst controleren. Kefaloukos is nu in balbezit. Mihoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoč speelt de bal door. Poortvliet met een sublieme pass. Okoniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Beránci 3:0

70e minuut.
Durango onderschept slim de pass. Durango geeft een lange en hoge pass. Kníř kopt de bal weg. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Sax bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - Beránci 3:1

72e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda geeft een hoge lob. Giuliano kan de bal niet met de borst controleren. Mihoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoč geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kníř bereikt de bal nog maar net als eerste. Kníř passt de bal in één keer door. Šmerda heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy -Sv.Anna 48%, Beránci 52%.
FC Lobzy -Sv.Anna - Beránci 3:1