Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beránci FC Lobzy -Sv.Anna
Berry Tactiek 5off
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
49.5 gemiddelde waardering 45.7
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Kefaloukos rent richting de bal. Stanko is nu in balbezit. Stanko geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanko geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Lobzy -Sv.Anna 1:0

13e minuut.
Durango kopt de bal weg. Giuliano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buza de bal. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Handoyo geeft een hoge lob. Šmerda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Siboiu de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Handoyo is nu in balbezit. Kefaloukos onderschept slim de pass. Daar is Kefaloukos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos schiet op doel. Lynge maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

19e minuut.
Siboiu rent richting de bal. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Sax werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Lobzy -Sv.Anna 2:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihoč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrienko speelt de bal door. Vukalović is nu in balbezit. Vukalović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Scarsi met de inworp. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli geeft een hoge lob. Bùi Bình krijgt zijn hoofd ertegen. Sax kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Lobzy -Sv.Anna 3:0

31e minuut.
Scarsi onderschept slim de pass. Scarsi probeert naar een medespeler te passen. Pool is nu in balbezit. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 45%, FC Lobzy -Sv.Anna 55%.
Beránci - FC Lobzy -Sv.Anna 3:0

47e minuut.
Daar is Brachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini met een sublieme pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Sax probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Scarsi passt de bal met de wreef. Giannelli rent richting de bal. Giannelli passt de bal met de wreef. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Buza geeft de bal voor. Roma rent richting de bal. Roma geeft de bal voor. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Giuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano passt de bal met de wreef. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Sax maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Lobzy -Sv.Anna 4:0

59e minuut.
Andrienko passt de bal in één keer door. Giuliano is nu in balbezit. Giuliano passt de bal met de wreef. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Handoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Handoyo geeft de bal voor. Siboiu is nu in balbezit. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Lobzy -Sv.Anna 5:0

66e minuut.
Handoyo is nu in balbezit. Kefaloukos verovert de bal door een tackle van achteren. Kefaloukos geeft de bal voor. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Lobzy -Sv.Anna 5:1

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kefaloukos stond buitenspel. Handoyo neemt vlug de vrije trap. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Sax maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Buza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brachini is nu in balbezit. Brachini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình onderschept slim de pass. Brachini rent richting de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 36%, FC Lobzy -Sv.Anna 64%.
Beránci - FC Lobzy -Sv.Anna 5:1