Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kačer FC Borek Maxx
moje Tactiek
35% Balbezit 65%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
21.2 gemiddelde waardering 47.1
unsatisfactory Schieten outstanding
average Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Plíhal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šifta is nu in balbezit. Šifta geeft een lange en hoge pass. Varhaník heeft problemen om de bal te vangen. Varhaník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Dusil is nu in balbezit. Dusil probeert naar een medespeler te passen. Preis is nu in balbezit. Varhaník verovert de bal door een tackle van achteren. Varhaník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kutílek controleert de bal met de borst. Kutílek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Borek Maxx 0:1

6e minuut.
Šifta met een sublieme pass. Částka bereikt de bal nog maar net als eerste. Částka passt de bal met de wreef. Kutílek rent richting de bal. Kutílek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zubal geeft een hoge lob. Ojeda kopt de bal weg. Gautier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šifta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Varhaník kopt de bal weg. Inguscio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Malek is nu in balbezit. Malek geeft een lange en hoge pass. Kutílek rent richting de bal. Kutílek schiet op doel. Inguscio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Borek Maxx 0:2

12e minuut.
Bugla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil onderschept slim de pass. Dusil speelt de bal door. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Šifta passt de bal in één keer door. Dusil is nu in balbezit. Dusil geeft een hoge lob. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. Inguscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kutílek speelt de bal door. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugla begaat een overtreding. Bugla krijgt een gele kaart. Varhaník is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šifta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kutílek rent richting de bal. Kutílek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Šifta rent richting de bal. Šifta met een sublieme pass. Malek rent richting de bal. Kutílek rent richting de bal. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Borek Maxx 0:3

37e minuut.
Gočár passt de bal met de wreef. Dusil is nu in balbezit. Dusil passt de bal in één keer door. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gočár speelt de bal door. Dusil rent richting de bal. Dusil speelt de bal door. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Gočár verovert de bal door een tackle van achteren. Gočár geeft de bal voor. Bugla kopt de bal weg. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník draait met de bal, schiet en ... Inguscio bokst de bal weg.

45e minuut.
Částka onderschept slim de pass. Částka geeft een hoge lob. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Borek Maxx 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 78%, FC Borek Maxx 22%.
FC Kačer - FC Borek Maxx 0:4

47e minuut.
de Deus rent richting de bal. de Deus geeft een hoge lob. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Borek Maxx 0:5

51e minuut.
Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifta speelt de bal door. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Borek Maxx 0:6

56e minuut.
Dusil met een snelle inworp. Gočár rent richting de bal. Gočár passt de bal zonder na te denken. Šifta rent richting de bal. Šifta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dusil rent richting de bal. Bugla onderschept slim de pass. Bugla geeft een hoge lob. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. Sršáň verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Plíhal verovert de bal door een tackle van achteren. Plíhal met een sublieme pass. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Inguscio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Borek Maxx 0:7

79e minuut.
Gočár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dusil de bal. Dusil passt de bal in één keer door. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 64%, FC Borek Maxx 36%.
FC Kačer - FC Borek Maxx 0:7