Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borek Maxx FC Kačer
Tactiek moje
65% Balbezit 35%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 18.7
outstanding Schieten unsatisfactory
average Passen average
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dobrinoiu rent richting de bal. Částka onderschept slim de pass. Částka geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobrinoiu neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gautier heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 0:1

4e minuut.
Ojeda passt de bal in één keer door. Parisio is nu in balbezit. Gočár begaat een overtreding. Gočár krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Plíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek onderschept slim de pass. Malek geeft een lange en hoge pass. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Borek Maxx - FC Kačer 1:1

10e minuut.
Malek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Částka met de inworp. Kutílek rent richting de bal. Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dusil rent richting de bal. Dusil heeft problemen om de bal te vangen. Dusil speelt de bal door. Varhaník rent richting de bal. Varhaník draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plíhal is nu in balbezit. Plíhal geeft een lange en hoge pass. Šifta rent richting de bal. Šifta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 2:1

22e minuut.
Dusil passt de bal in één keer door. Gočár is nu in balbezit. Gočár geeft een hoge lob. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kutílek onderschept slim de pass. Kutílek geeft een hoge lob. Varhaník rent richting de bal. Varhaník schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 26%, FC Kačer 74%.
FC Borek Maxx - FC Kačer 3:1

46e minuut.
Dusil verovert de bal door een tackle van achteren. Dusil probeert naar een medespeler te passen. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník geeft de bal voor. Kutílek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 4:1

50e minuut.
Třebenický onderschept slim de pass. Třebenický geeft de bal voor. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 5:1

51e minuut.
Částka verovert de bal door een tackle van achteren. Částka geeft de bal voor. Varhaník rent richting de bal. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 6:1

56e minuut.
Ģipslis is nu in balbezit. Šifta verovert de bal door een tackle van achteren. Šifta probeert naar een medespeler te passen. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 7:1

63e minuut.
Třebenický kopt de bal weg. Šifta is nu in balbezit. Šifta passt de bal in één keer door. Daar is Dusil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Dusil de bal. Ģipslis verovert de bal door een tackle van achteren. Ģipslis geeft een lange en hoge pass. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Plíhal onderschept slim de pass. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zubal ... Strafschop! Zubal krijgt een gele kaart. Kutílek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kutílek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 8:1

79e minuut.
Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil is nu in balbezit. Dusil probeert naar een medespeler te passen. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Šifta met een sublieme pass. Bugla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník verovert de bal door een tackle van achteren. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 9:1

85e minuut.
Parisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil onderschept slim de pass. Dusil geeft de bal voor. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Inguscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varhaník rent richting de bal. Varhaník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 10:1

88e minuut.
Preis geeft de bal voor. Dobrinoiu kopt de bal weg. Preis heeft problemen om de bal te vangen. Varhaník rent richting de bal. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. Inguscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zubal de bal. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 11:1

90e minuut.
Třebenický met een sublieme pass. Šifta rent richting de bal. Šifta met een sublieme pass. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Kačer 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 37%, FC Kačer 63%.
FC Borek Maxx - FC Kačer 12:1