Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korbel FC Celtic Mejto
Normal Tactiek Banan
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 36.3
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Cimbálník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merselj rent richting de bal. Cimbálník legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Merselj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merselj neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:1

5e minuut.
Dluhoš verovert de bal door een tackle van achteren. Dluhoš met een sublieme pass. Kukkamo speelt de bal door. Polimena heeft problemen om de bal te vangen. Polimena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kukkamo met een sublieme pass. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu passt de bal met de wreef. Merselj rent richting de bal. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Ručínský bokst de bal weg.

11e minuut.
Kukkamo probeert naar een medespeler te passen. Tomala rent richting de bal. Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Polimena geeft een lange en hoge pass. Merselj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:2

21e minuut.
Valve geeft een hoge lob. Daar is Polimena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platón is nu in balbezit. Polimena onderschept slim de pass. Polimena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Valve verovert de bal door een tackle van achteren. Valve geeft de bal voor. Štefeček heeft problemen om de bal te vangen. Merselj is nu in balbezit. Merselj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:3

30e minuut.
Diaconu rent richting de bal. Diaconu passt de bal in één keer door. Patras rent richting de bal. Tullius onderschept slim de pass. Tullius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Polimena met een sublieme pass. Merselj rent richting de bal. Merselj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:4

34e minuut.
Patras geeft een lange en hoge pass. Dluhoš kopt de bal weg. Polimena is nu in balbezit. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kukkamo kopt de bal weg. Merselj rent richting de bal. Polimena rent richting de bal. Merselj is nu in balbezit. Merselj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Šedina bereikt de bal nog maar net als eerste. Valve bereikt de bal nog maar net als eerste. Valve geeft een lange en hoge pass. Merselj is nu in balbezit. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Patras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tullius onderschept slim de pass. Gavroš is nu in balbezit. Tullius onderschept slim de pass. Tullius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 79%, FC Celtic Mejto 21%.
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:4

47e minuut.
Schefer rent richting de bal. Schefer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Štefeček de bal. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Diaconu kopt de bal weg. Daar is Cimbálník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merselj rent richting de bal. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:5

55e minuut.
Kukkamo passt de bal met de wreef. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merselj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merselj schiet op doel. Ručínský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:6

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brejla stond buitenspel. Dluhoš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Štefeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu passt de bal in één keer door. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cimbálník de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tullius geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomala de bal. Štefeček rent richting de bal. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:7

73e minuut.
Brejla speelt de bal door. Podomek rent richting de bal. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:8

76e minuut.
Platón probeert de bal aan de voet te houden. Schefer rent richting de bal. Schefer geeft een lange en hoge pass. Merselj is nu in balbezit. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:9

79e minuut.
Tullius is nu in balbezit. Patras rent richting de bal. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Patras met een sublieme pass. Valve rent richting de bal. Valve geeft een lange en hoge pass. Merselj rent richting de bal. Merselj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Dluhoš speelt de bal door. Patras met een sublieme pass. Merselj rent richting de bal. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Štefeček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 87%, FC Celtic Mejto 13%.
FC Korbel - FC Celtic Mejto 0:9