Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Celtic Mejto FC Korbel
Banan Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 17.6
zeer goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Schefer verovert de bal door een tackle van achteren. Schefer speelt de bal door. Merselj heeft problemen om de bal te vangen. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Cimbálník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Korbel 1:0

16e minuut.
Pulkrábek geeft de bal voor. Kukkamo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kukkamo met een sublieme pass. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Korbel 2:0

17e minuut.
Podomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podomek passt de bal in één keer door. Gavroš is nu in balbezit. Merselj verovert de bal door een tackle van achteren. Merselj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Korbel 3:0

30e minuut.
Kukkamo kopt de bal weg. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena passt de bal met de wreef. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj draait met de bal, schiet en ... Ručínský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Rendón is nu in balbezit. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Merselj de bal. Merselj draait met de bal, schiet en ... Ručínský bokst de bal weg.

37e minuut.
Valve verovert de bal door een tackle van achteren. Valve geeft een lange en hoge pass. Kukkamo met een sublieme pass. Klungelig pakt Merselj de bal. Merselj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena passt de bal met de wreef. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. Ručínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Korbel 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 24%, FC Korbel 76%.
FC Celtic Mejto - FC Korbel 4:0

46e minuut.
Rendón rent richting de bal. Rendón passt de bal zonder na te denken. Gavroš speelt de bal door. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Korbel 5:0

52e minuut.
Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena met een sublieme pass. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Ručínský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Korbel 6:0

54e minuut.
Tomala geeft de bal voor. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo probeert naar een medespeler te passen. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón speelt de bal door. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cimbálník de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo geeft de bal voor. Polimena met een sublieme pass. Merselj is nu in balbezit. Merselj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu passt de bal met de wreef. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Korbel 7:0

64e minuut.
Rendón onderschept slim de pass. Rendón speelt de bal door. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel. Ručínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Korbel 8:0

68e minuut.
Kukkamo passt de bal zonder na te denken. Diaconu rent richting de bal. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Polimena is nu in balbezit. Polimena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Patras geeft een lange en hoge pass. Polimena rent richting de bal. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Korbel 9:0

73e minuut.
Klungelig pakt Brejla de bal. Merselj rent richting de bal. Merselj heeft problemen om de bal te vangen. Merselj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Korbel 10:0

83e minuut.
Dluhoš rent richting de bal. Diaconu rent richting de bal. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Merselj heeft problemen om de bal te vangen. Merselj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pulkrábek rent richting de bal. Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Polimena passt de bal zonder na te denken. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Valve de bal onder controle te krijgen. Šedina is nu in balbezit. Šedina passt de bal zonder na te denken. Brejla rent richting de bal. Brejla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 18%, FC Korbel 82%.
FC Celtic Mejto - FC Korbel 10:0