Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montera 75 Lenka Karviná
Normal Tactiek lenka 1
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 41.1
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Drahkovský onderschept slim de pass. Buselli onderschept slim de pass. Buselli speelt de bal door. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - Lenka Karviná 0:1

7e minuut.
Pernak kan de bal niet met de borst controleren. Fišer rent richting de bal. Pernak onderschept slim de pass. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dováděl bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Dováděl speelt de bal door. Drahkovský kopt de bal weg. Kraśko speelt de bal door. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mols verovert de bal door een tackle van achteren. Mols probeert naar een medespeler te passen. Kraśko speelt de bal door. Pernak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Buselli verovert de bal door een tackle van achteren. Buselli probeert naar een medespeler te passen. Pernak rent richting de bal. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Montefusco geeft een lange en hoge pass. Pernak kopt de bal weg. Fišer is nu in balbezit. Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Dováděl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drahkovský is nu in balbezit. Drahkovský geeft een hoge lob. Inworp. Kraśko met een snelle inworp. Pernak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Buselli met een sublieme pass. Kraśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśko probeert naar een medespeler te passen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Nikodém rent richting de bal. Pernak onderschept slim de pass. Pernak speelt de bal door. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fišer rent richting de bal. Fišer met een sublieme pass. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Dováděl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - Lenka Karviná 0:2

35e minuut.
Hrom is nu in balbezit. Mols tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrom is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drahkovský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kraśko probeert naar een medespeler te passen. Bianchi is nu in balbezit. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kraśko rent richting de bal. Kraśko geeft de bal voor. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel. Dováděl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - Lenka Karviná 0:3

43e minuut.
Martinec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buselli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kraśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montera 75 85%, Lenka Karviná 15%.
Montera 75 - Lenka Karviná 0:3

52e minuut.
Doeltrap. Plewa komt het veld opgelopen. Santececca komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Burčák rent richting de bal. Plewa onderschept slim de pass. Plewa geeft de bal voor. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mols met een snelle inworp. Santececca rent richting de bal. Santececca passt de bal in één keer door. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Dováděl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mols zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plewa probeert naar een medespeler te passen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

65e minuut.
Buselli speelt de bal door. Plewa is nu in balbezit. Plewa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bianchi de bal. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - Lenka Karviná 0:4

68e minuut.
Plewa met een sublieme pass. Santececca is nu in balbezit. Santececca met een sublieme pass. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Santececca bereikt de bal nog maar net als eerste. Santececca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bianchi de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Dováděl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - Lenka Karviná 0:5

83e minuut.
Mols met een sublieme pass. Klungelig pakt Plewa de bal. Buselli speelt de bal door. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montera 75 80%, Lenka Karviná 20%.
Montera 75 - Lenka Karviná 0:5