Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná Montera 75
lenka 1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


2e minuut.
Buselli passt de bal met de wreef. Pernak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drahkovský. Drahkovský krijgt een gele kaart. Pernak raakt geblesseerd tijdens het duel. Buselli met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Fišer de bal. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Montera 75 1:0

4e minuut.
Plewa rent richting de bal. Buselli rent richting de bal. Buselli met een sublieme pass. Pernak is nu in balbezit. Pernak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Plewa rent richting de bal. Plewa geeft de bal voor. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Montera 75 2:0

9e minuut.
Mols geeft de bal voor. Bianchi kopt de bal weg. Pernak heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dováděl met een harde bal richting middenveld. Mols kopt de bal weg. Klungelig pakt Fišer de bal. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Martinec speelt de bal door. Nikodém bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikodém geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pernak de bal. Pernak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pernak rent richting de bal. Pernak passt de bal met de wreef. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Montera 75 3:0

21e minuut.
Mols passt de bal zonder na te denken. Fišer rent richting de bal. Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Dováděl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Montera 75 4:0

26e minuut.
Montefusco speelt de bal door. Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa passt de bal zonder na te denken. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Plewa kopt de bal weg. Fišer kan de bal niet met de borst controleren. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Montera 75 5:0

32e minuut.
Fišer geeft de bal voor. Inworp. Mols met een snelle inworp. Pernak is nu in balbezit. Pernak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Montera 75 6:0

37e minuut.
Dováděl trapt de bal weg. Mols kan de bal niet met de borst controleren. Mols met een sublieme pass. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Inworp. Plewa met de inworp. Pernak is nu in balbezit. Pernak haalt uit met een fantastische trap. Fišer probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Buselli onderschept slim de pass. Plewa rent richting de bal. Plewa passt de bal met de wreef. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Montera 75 7:0

43e minuut.
Pernak is nu in balbezit. Pernak passt de bal in één keer door. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Montera 75 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 22%, Montera 75 78%.
Lenka Karviná - Montera 75 8:0

56e minuut.
Montefusco is nu in balbezit. Plewa heeft problemen om de bal te vangen. Plewa geeft een lange en hoge pass. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Dováděl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bianchi geeft een hoge lob. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols passt de bal zonder na te denken. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi schiet op doel. Dováděl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Fišer geeft een lange en hoge pass. Ács met een sublieme pass. Buselli probeert naar een medespeler te passen. Pernak rent richting de bal. Pernak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Mols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drahkovský met een sublieme pass. Nikodém bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols onderschept slim de pass. Mols geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mols kopt de bal weg. Daar is Fišer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Dováděl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Montera 75 9:0

73e minuut.
Pernak met een sublieme pass. Klungelig pakt Mols de bal. Mols passt de bal zonder na te denken. Pernak is nu in balbezit. Pernak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dováděl trapt de bal weg. Buselli kopt de bal weg. Bianchi heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Dováděl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bianchi passt de bal in één keer door. Buselli heeft problemen om de bal te vangen. Buselli probeert naar een medespeler te passen. Pernak is nu in balbezit. Pernak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Montera 75 10:0

89e minuut.
Fišer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ács de bal. Ács geeft een hoge lob. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 21%, Montera 75 79%.
Lenka Karviná - Montera 75 10:0