Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lobzy -Sv.Anna FC Borek Maxx
5off Tactiek
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten formidable
good Passen average
good Verdedigen solid


11e minuut.
Andrienko met een sublieme pass. Dusil is nu in balbezit. Dusil speelt de bal door. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Sax bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Borek Maxx 0:1

20e minuut.
Šifta is nu in balbezit. Šifta passt de bal in één keer door. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník draait met de bal, schiet en ... Sax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Borek Maxx 0:2

30e minuut.
Vukalović is nu in balbezit. Zakopal begaat een overtreding. Vukalović raakt geblesseerd tijdens het duel. Poortvliet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kalouda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ... Sršáň bokst de bal weg.

32e minuut.
Dusil geeft de bal voor. Varhaník kopt de bal weg. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Borek Maxx 0:3

33e minuut.
Šifta controleert de bal met de borst. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník probeert naar een medespeler te passen. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Siboiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kefaloukos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Třebenický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Třebenický krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Buza geeft de bal voor. Poortvliet is nu in balbezit. Poortvliet passt de bal met de wreef. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy -Sv.Anna 52%, FC Borek Maxx 48%.
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Borek Maxx 0:3

50e minuut.
Plíhal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Třebenický de bal onder controle te krijgen. Třebenický geeft een hoge lob. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Třebenický geeft de bal voor. Andrienko kopt de bal weg. Kalouda heeft problemen om de bal te vangen. Vukalović is nu in balbezit. Vukalović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kalouda is nu in balbezit. Poortvliet onderschept slim de pass. Poortvliet met een sublieme pass. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos schiet op doel. Sršáň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Peñaranda de bal. Peñaranda speelt de bal door. Mihoč rent richting de bal. Mihoč geeft een lange en hoge pass. Poortvliet maakt een snoekduik en kopt de bal. Sršáň verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukalović rent richting de bal. Vukalović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Borek Maxx 1:3

71e minuut.
Mihoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoč probeert naar een medespeler te passen. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ... Sršáň werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Borek Maxx 2:3

73e minuut.
Sršáň probeert naar een medespeler te passen. Dusil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šmerda de bal. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Mihoč geeft de bal voor. Kefaloukos kopt de bal weg. Poortvliet met een sublieme pass. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Plíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Plíhal met een sublieme pass. Buza is nu in balbezit. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Gočár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dusil de bal. Buza verovert de bal door een tackle van achteren. Buza geeft de bal voor. Vukalović rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy -Sv.Anna 52%, FC Borek Maxx 48%.
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Borek Maxx 2:3