Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kačer Beránci
moje Tactiek Berry
35% Balbezit 65%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
20.9 gemiddelde waardering 49
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Scarsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarsi passt de bal zonder na te denken. Brachini is nu in balbezit. Zubal is nu in balbezit. Bùi Bình is nu in balbezit. Paal! Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Beránci 0:1

13e minuut.
Scarsi is nu in balbezit. Scarsi passt de bal met de wreef. Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Inguscio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Beránci 0:2

15e minuut.
Dobrinoiu met een sublieme pass. Giuliano heeft problemen om de bal te vangen. Giuliano speelt de bal door. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Inguscio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Giannelli passt de bal in één keer door. Daar is Scarsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarsi speelt de bal door. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Giannelli speelt de bal door. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano onderschept slim de pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Beránci 0:3

25e minuut.
Parisio rent richting de bal. Scarsi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarsi met een sublieme pass. Brachini rent richting de bal. Brachini schiet op doel. Inguscio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Zubal geeft een hoge lob. Handoyo is nu in balbezit. Handoyo geeft de bal voor. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango verovert de bal door een tackle van achteren. Durango geeft de bal voor. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Giuliano passt de bal in één keer door. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình geeft de bal voor. Klungelig pakt Brachini de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Buitenspel voor Ojeda. Goede buitenspelval van de verdediging. Kedev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. Inguscio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Beránci 0:4

44e minuut.
Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuliano is nu in balbezit. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Inguscio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Beránci 0:5

45e minuut.
Gautier speelt de bal door. Ojeda is nu in balbezit. Brachini begaat een overtreding. Brachini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 60%, Beránci 40%.
FC Kačer - Beránci 0:5

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durango met een snelle inworp. Preis is nu in balbezit. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Giuliano heeft problemen om de bal te vangen. Giuliano passt de bal met de wreef. Durango met een sublieme pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Inguscio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Preis speelt de bal door. Roma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ģipslis. Ģipslis krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Malek neemt vlug de vrije trap. Giannelli kopt de bal weg. Brachini is nu in balbezit. Brachini draait met de bal, schiet en ... Inguscio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Beránci 0:6

64e minuut.
Gautier probeert de bal met de borst te controleren. Handoyo rent richting de bal. Handoyo geeft een hoge lob. Brachini is nu in balbezit. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Beránci 0:7

69e minuut.
Scarsi rent richting de bal. Scarsi probeert naar een medespeler te passen. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel. Inguscio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bugla rent richting de bal. Scarsi onderschept slim de pass. Scarsi met een sublieme pass. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Stanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanko geeft de bal voor. Malek rent richting de bal. Giuliano verovert de bal door een tackle van achteren. Giuliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Giannelli geeft een hoge lob. Daar is de Deus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini draait met de bal, schiet en ... Inguscio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Beránci 0:8

81e minuut.
Stanko geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình kopt de bal weg. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel. Inguscio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Beránci 0:9

87e minuut.
Handoyo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bugla de bal. Brachini onderschept slim de pass. Brachini draait met de bal, schiet en ... Inguscio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Beránci 0:10

87e minuut.
Ojeda met een sublieme pass. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 66%, Beránci 34%.
FC Kačer - Beránci 0:10