Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korbel Lenka Karviná
Normal Tactiek lenka 1
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.2
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Cimbálník met een harde bal richting middenveld. Plewa kopt de bal weg. Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patras geeft een lange en hoge pass. Buselli is nu in balbezit. Met opzet legt Podomek zijn tegenspeler op de grond. Podomek krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kraśko met een sublieme pass. Merchel is nu in balbezit. Merchel speelt de bal door. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ručínský met een harde bal richting middenveld. Santececca is nu in balbezit. Santececca passt de bal in één keer door. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Lenka Karviná 0:1

9e minuut.
Patras passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraśko met de inworp. Santececca rent richting de bal. Santececca geeft de bal voor. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bianchi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Lenka Karviná 0:2

10e minuut.
Brejla probeert naar een medespeler te passen. Podomek rent richting de bal. Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kraśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedina verovert de bal door een tackle van achteren. Šedina speelt de bal door. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Platón probeert naar een medespeler te passen. Tomala rent richting de bal. Tomala geeft een lange en hoge pass. Santececca is nu in balbezit. Santececca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa geeft een lange en hoge pass. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Ručínský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Lenka Karviná 0:3

19e minuut.
Šedina is nu in balbezit. Kraśko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pulkrábek de bal. Buselli verovert de bal door een tackle van achteren. Buselli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Patras geeft een hoge lob. Inworp. Kraśko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santececca is nu in balbezit. Santececca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Lenka Karviná 0:4

34e minuut.
Ručínský trapt de bal weg. Buselli kopt de bal weg. Santececca is nu in balbezit. Santececca draait met de bal, schiet en ... Ručínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Lenka Karviná 0:5

39e minuut.
Štefeček probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plewa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Lenka Karviná 0:6

41e minuut.
Buselli met een snelle inworp. Klungelig pakt Plewa de bal. Plewa geeft een hoge lob. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Ručínský bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 85%, Lenka Karviná 15%.
FC Korbel - Lenka Karviná 0:6

55e minuut.
Ručínský trapt de bal weg. Daar is Buselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buselli probeert naar een medespeler te passen. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kraśko is nu in balbezit. Santececca rent richting de bal. Gavroš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santececca raakt geblesseerd tijdens het duel. Santececca legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Lenka Karviná 0:7

63e minuut.
Santececca geeft de bal voor. Daar is Štefeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Ručínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Lenka Karviná 0:8

65e minuut.
Merchel met een sublieme pass. Ács speelt de bal door. Bianchi rent richting de bal. Santececca bereikt de bal nog maar net als eerste. Santececca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Ručínský met een harde bal richting middenveld. Buselli kopt de bal weg. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tabaczyński met een snelle inworp. Plewa rent richting de bal. Plewa geeft de bal voor. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Lenka Karviná 0:9

71e minuut.
Gavroš passt de bal zonder na te denken. Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa probeert naar een medespeler te passen. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Santececca bereikt de bal nog maar net als eerste. Santececca passt de bal met de wreef. Štefeček is nu in balbezit. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Lenka Karviná 0:10

80e minuut.
Klungelig pakt Brejla de bal. Brejla speelt de bal door. Gavroš probeert de bal met de borst te controleren. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 77%, Lenka Karviná 23%.
FC Korbel - Lenka Karviná 0:10