Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Celtic Mejto Montera 75
Banan Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 19.2
solid Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


4e minuut.
Valve met de inworp. Rendón heeft problemen om de bal te vangen. Rendón draait met de bal, schiet en ... Martinec probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Montera 75 1:0

7e minuut.
Dováděl met een sublieme pass. Klungelig pakt Drahkovský de bal. Diaconu speelt de bal door. Klungelig pakt Merselj de bal. Merselj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dováděl trapt de bal weg. Diaconu kopt de bal weg. Merselj rent richting de bal. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Dováděl trapt de bal weg van het doel. Diaconu kopt de bal weg. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nikodém heeft problemen om de bal te vangen. Rendón rent richting de bal. Rendón passt de bal in één keer door. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Montera 75 2:0

15e minuut.
Drahkovský rent richting de bal. Merselj is nu in balbezit. Klungelig pakt Merselj de bal. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Dováděl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Montera 75 3:0

19e minuut.
Vybouchnul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rožan komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Diaconu rent richting de bal. Diaconu met een sublieme pass. Merselj rent richting de bal. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nikodém passt de bal met de wreef. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu met een sublieme pass. Merselj is nu in balbezit. Merselj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Montera 75 4:0

30e minuut.
Merselj passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kukkamo de bal. Kukkamo met een sublieme pass. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Diaconu is nu in balbezit. Diaconu speelt de bal door. Merselj rent richting de bal. Merselj draait met de bal, schiet en ... Dováděl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Montera 75 5:0

35e minuut.
Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo passt de bal zonder na te denken. Merselj is nu in balbezit. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena schiet op doel. Dováděl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Montera 75 6:0

39e minuut.
Burčák passt de bal zonder na te denken. Dluhoš rent richting de bal. Dluhoš passt de bal in één keer door. Polimena rent richting de bal. Polimena geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Burčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo verovert de bal door een tackle van achteren. Kukkamo speelt de bal door. Polimena heeft problemen om de bal te vangen. Polimena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dováděl met een harde bal richting middenveld. Drahkovský speelt de bal door. Klungelig pakt Polimena de bal. Polimena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 21%, Montera 75 79%.
FC Celtic Mejto - Montera 75 6:0

47e minuut.
Drahkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Merselj de bal. Merselj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Drahkovský rent richting de bal. Rendón verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón probeert naar een medespeler te passen. Merselj heeft problemen om de bal te vangen. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Dováděl trapt de bal weg. Diaconu kopt de bal weg. Merselj is nu in balbezit. Merselj draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Montera 75 7:0

61e minuut.
Polimena passt de bal met de wreef. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikodém onderschept slim de pass. Merselj onderschept slim de pass. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dováděl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Diaconu passt de bal zonder na te denken. Valve bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Valve de bal. Rendón is nu in balbezit. Rendón geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - Montera 75 8:0

79e minuut.
Cerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Polimena speelt de bal door. Merselj heeft problemen om de bal te vangen. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 20%, Montera 75 80%.
FC Celtic Mejto - Montera 75 8:0