Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montera 75 FC Celtic Mejto
Normal Tactiek Banan
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 38.1
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Burčák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diaconu de bal. Diaconu passt de bal met de wreef. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Valve verovert de bal door een tackle van achteren. Valve probeert naar een medespeler te passen. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. Dováděl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vybouchnul onderschept slim de pass. Dluhoš verovert de bal door een tackle van achteren. Dluhoš speelt de bal door. Merselj is nu in balbezit. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:1

17e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Merselj rent richting de bal. Merselj passt de bal in één keer door. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Doeltrap. Dováděl met een harde bal richting middenveld. Diaconu kopt de bal weg. Merselj is nu in balbezit. Merselj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:2

20e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikodém rent richting de bal. Rendón verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón draait met de bal, schiet en ... Dováděl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:3

23e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rendón speelt de bal door. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel. Dováděl bokst de bal weg.

27e minuut.
Diaconu controleert de bal met de borst. Diaconu speelt de bal door. Merselj rent richting de bal. Merselj draait met de bal, schiet en ... Dováděl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:4

29e minuut.
Rendón passt de bal in één keer door. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu speelt de bal door. Merselj is nu in balbezit. Merselj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Polimena rent richting de bal. Polimena passt de bal in één keer door. Martinec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:5

34e minuut.
Vybouchnul probeert naar een medespeler te passen. Nikodém rent richting de bal. Nikodém speelt de bal door. Merselj rent richting de bal. Merselj draait met de bal, schiet en ... Dováděl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kmoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo verovert de bal door een tackle van achteren. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj verovert de bal door een tackle van achteren. Merselj draait met de bal, schiet en ... Dováděl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Schefer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Merselj de bal. Kmoch is nu in balbezit. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rendón neemt de hoekschop. Klungelig pakt Fišer de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rendón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merselj heeft problemen om de bal te vangen. Merselj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montera 75 85%, FC Celtic Mejto 15%.
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:6

46e minuut.
Kmoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmoch speelt de bal door. Merselj is nu in balbezit. Polimena rent richting de bal. Polimena draait met de bal, schiet en ... Dováděl bokst de bal weg. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:7

55e minuut.
Valve heeft problemen om de bal te vangen. Valve probeert naar een medespeler te passen. Kukkamo speelt de bal door. Rendón rent richting de bal. Rendón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:8

62e minuut.
Schefer speelt de bal door. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo met een sublieme pass. Daar is Polimena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polimena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kmoch rent richting de bal. Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu geeft een hoge lob. Daar is Martinec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merselj rent richting de bal. Merselj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Cerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Polimena passt de bal met de wreef. Merselj is nu in balbezit. Merselj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dluhoš is nu in balbezit. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo geeft een hoge lob. Polimena rent richting de bal. Polimena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rendón is nu in balbezit. Rendón probeert naar een medespeler te passen. Fišer probeert de bal met de borst te controleren. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cerman met een snelle inworp. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena passt de bal in één keer door. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:9

86e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Klungelig pakt Kukkamo de bal. Kukkamo probeert naar een medespeler te passen. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Diaconu rent richting de bal. Diaconu passt de bal met de wreef. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. Dováděl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montera 75 77%, FC Celtic Mejto 23%.
Montera 75 - FC Celtic Mejto 0:10