Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lobzy -Sv.Anna FC Celtic Mejto
5off Tactiek Banan
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


6e minuut.
Mihoč verovert de bal door een tackle van achteren. Mihoč met een sublieme pass. Diaconu geeft de bal voor. Polimena rent richting de bal. Polimena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Siboiu geeft een hoge lob. Daar is Chabert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukalović rent richting de bal. Vukalović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dluhoš passt de bal in één keer door. Šmerda rent richting de bal. Merselj verovert de bal door een tackle van achteren. Merselj draait met de bal, schiet en ... Sax probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Celtic Mejto 0:1

22e minuut.
Šmerda passt de bal zonder na te denken. Daar is Valve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Mihoč zijn tegenspeler op de grond. Valve moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Valve kan niet meer verder spelen. Cuordifede komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Šmerda geeft de bal voor. Klungelig pakt Peñaranda de bal. Peñaranda speelt de bal door. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Šmerda geeft de bal voor. Mihoč kopt de bal weg. Nenea controleert de bal met de borst. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel. Sax verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Picoli geeft een hoge lob. Daar is Šmerda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merselj verovert de bal door een tackle van achteren. Merselj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Celtic Mejto 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy -Sv.Anna 55%, FC Celtic Mejto 45%.
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Celtic Mejto 0:2

49e minuut.
Dluhoš probeert naar een medespeler te passen. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmerda maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Šmerda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Chabert geeft een hoge lob. Daar is Poortvliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poortvliet met een sublieme pass. Vukalović rent richting de bal. Vukalović draait met de bal, schiet en ... Morales Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kefaloukos rent richting de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Vukalović rent richting de bal. Dluhoš onderschept slim de pass. Dluhoš passt de bal in één keer door. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Celtic Mejto 0:3

58e minuut.
Nenea met een sublieme pass. Pool speelt de bal door. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos schiet op doel. Morales Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Celtic Mejto 1:3

66e minuut.
Mihoč rent richting de bal. Mihoč passt de bal in één keer door. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Celtic Mejto 2:3

69e minuut.
Nenea is nu in balbezit. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo passt de bal met de wreef. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ... Morales Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Peñaranda speelt de bal door. Diaconu rent richting de bal. Diaconu speelt de bal door. Merselj is nu in balbezit. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mihoč rent richting de bal. Mihoč geeft de bal voor. Daar is Kukkamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukalović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nenea onderschept slim de pass. Nenea passt de bal zonder na te denken. Vukalović rent richting de bal. Vukalović draait met de bal, schiet en ... Morales Otero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Celtic Mejto 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lobzy -Sv.Anna 33%, FC Celtic Mejto 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lobzy -Sv.Anna - FC Celtic Mejto 3:3