Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Celtic Mejto FC Lobzy -Sv.Anna
Banan Tactiek 5off
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


8e minuut.
Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda geeft een hoge lob. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Lobzy -Sv.Anna 0:1

10e minuut.
Merselj passt de bal zonder na te denken. Rendón heeft problemen om de bal te vangen. Pool rent richting de bal. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena passt de bal zonder na te denken. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj schiet op doel. Sax maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Celtic Mejto - FC Lobzy -Sv.Anna 1:1

18e minuut.
Rendón passt de bal met de wreef. Merselj is nu in balbezit. Kukkamo probeert naar een medespeler te passen. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Lobzy -Sv.Anna 2:1

23e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Klungelig pakt Rendón de bal. Rendón passt de bal zonder na te denken. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kukkamo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poortvliet rent richting de bal. Poortvliet geeft de bal voor. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. Morales Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Peñaranda geeft een hoge lob. Vukalović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kukkamo. Kukkamo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Mihoč met de inworp. Pool geeft een lange en hoge pass. Kefaloukos probeert de bal met de borst te controleren. Kefaloukos schiet op doel. Morales Otero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 54%, FC Lobzy -Sv.Anna 46%.
FC Celtic Mejto - FC Lobzy -Sv.Anna 2:1

46e minuut.
Schefer probeert naar een medespeler te passen. Polimena rent richting de bal. Polimena passt de bal met de wreef. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kukkamo speelt de bal door. Schefer rent richting de bal. Kukkamo met een sublieme pass. Merselj is nu in balbezit. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Sax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Diaconu kopt de bal weg. Šmerda is nu in balbezit. Šmerda passt de bal in één keer door. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sax maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Lobzy -Sv.Anna 3:1

78e minuut.
Mihoč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nenea speelt de bal door. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pool zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Poortvliet probeert naar een medespeler te passen. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea maakt een afschuwelijke overtreding. Nenea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Poortvliet verovert de bal door een tackle van achteren. Poortvliet geeft een lange en hoge pass. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Lobzy -Sv.Anna 3:2

89e minuut.
Rendón passt de bal zonder na te denken. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo passt de bal in één keer door. Merselj rent richting de bal. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 52%, FC Lobzy -Sv.Anna 48%.
FC Celtic Mejto - FC Lobzy -Sv.Anna 3:2