Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná FC Kačer
lenka 1 Tactiek moje
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 17.6
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugla begaat een overtreding. Bianchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buselli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pernak bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguscio bokst de bal weg.

8e minuut.
Pernak verovert de bal door een tackle van achteren. Pernak geeft een hoge lob. Plewa kopt de bal weg. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugla bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa onderschept slim de pass. Plewa geeft een hoge lob. Buselli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pernak rent richting de bal. Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bianchi de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Inguscio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Preis passt de bal zonder na te denken. Inworp. Mols zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pernak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FC Kačer 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 30%, FC Kačer 70%.
Lenka Karviná - FC Kačer 1:0

52e minuut.
Buitenspel voor Bianchi. Goede buitenspelval van de verdediging. de Deus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gautier kopt de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
de Deus rent richting de bal. Pernak verovert de bal door een tackle van achteren. Zubal verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Inguscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Buselli speelt de bal door. Plewa is nu in balbezit. Plewa probeert naar een medespeler te passen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Inguscio bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Parisio met een snelle inworp. Plewa geeft de bal voor. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Inguscio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FC Kačer 2:0

70e minuut.
Santececca komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Bianchi de bal. de Deus begaat een overtreding. Bianchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tabaczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malek heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mols rent richting de bal. Malek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mols raakt geblesseerd tijdens het duel. Buselli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Inguscio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FC Kačer 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 49%, FC Kačer 51%.
Lenka Karviná - FC Kačer 3:0