Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korbel Beránci
Normal Tactiek Berry
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 50.1
zwak Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Tomala onderschept slim de pass. Giannelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giannelli speelt de bal door. Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ručínský speelt de bal door. Durango kopt de bal weg. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Ručínský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Giuliano probeert naar een medespeler te passen. Brachini is nu in balbezit. Brachini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Giuliano verovert de bal door een tackle van achteren. Giuliano geeft de bal voor. Štefeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:1

13e minuut.
Pulkrábek is nu in balbezit. Giannelli onderschept slim de pass. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:2

13e minuut.
Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình geeft de bal voor. Cimbálník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Giuliano de bal. Giuliano passt de bal in één keer door. Giannelli met een sublieme pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:3

19e minuut.
Giannelli onderschept slim de pass. Giannelli met een sublieme pass. Brachini heeft problemen om de bal te vangen. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:4

21e minuut.
Tomala geeft een hoge lob. Durango is nu in balbezit. Durango speelt de bal door. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:5

24e minuut.
Podomek rent richting de bal. Brejla is nu in balbezit. Kedev verovert de bal door een tackle van achteren. Podomek verovert de bal door een tackle van achteren. Podomek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Chomakhidze probeert naar een medespeler te passen. Scarsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarsi passt de bal zonder na te denken. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:6

33e minuut.
Giannelli passt de bal in één keer door. Scarsi rent richting de bal. Scarsi passt de bal met de wreef. Brachini rent richting de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ... Ručínský bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scarsi neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:7

34e minuut.
Podomek met een sublieme pass. Klungelig pakt Brejla de bal. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Scarsi passt de bal in één keer door. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli passt de bal in één keer door. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:8

44e minuut.
Cimbálník bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini onderschept slim de pass. Brachini passt de bal met de wreef. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 74%, Beránci 26%.
FC Korbel - Beránci 0:9

46e minuut.
Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Roma kopt de bal weg. Giannelli rent richting de bal. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Brachini is nu in balbezit. Brachini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:10

49e minuut.
Gavroš rent richting de bal. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình passt de bal zonder na te denken. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Patras geeft een lange en hoge pass. Handoyo kopt de bal weg. Scarsi met een sublieme pass. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:11

60e minuut.
Giannelli is nu in balbezit. Giannelli geeft de bal voor. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Ručínský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:12

61e minuut.
Patras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Durango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:13

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavroš met een snelle inworp. Patras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:14

68e minuut.
Brachini rent richting de bal. Brachini geeft de bal voor. Daar is Cimbálník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. Cimbálník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giuliano is nu in balbezit. Giuliano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:15

75e minuut.
Durango met een snelle inworp. Giuliano geeft een lange en hoge pass. Brachini is nu in balbezit. Brachini geeft een hoge lob. Bùi Bình springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:16

80e minuut.
Roma geeft de bal voor. Scarsi geeft een hoge lob. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Durango neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Scarsi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Giannelli de bal. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Brachini rent richting de bal. Brachini schiet op doel. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:17

86e minuut.
Gavroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavroš geeft een hoge lob. Chomakhidze kopt de bal weg. Bùi Bình is nu in balbezit. Giuliano speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel. Štefeček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - Beránci 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 86%, Beránci 14%.
FC Korbel - Beránci 0:18