Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beránci FC Korbel
Berry Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 17.7
very good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Brachini passt de bal met de wreef. Giuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano met een sublieme pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Štefeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ručínský probeert naar een medespeler te passen. Giuliano kopt de bal weg. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 1:0

3e minuut.
Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano probeert naar een medespeler te passen. Štefeček onderschept slim de pass. Scarsi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Ručínský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 2:0

10e minuut.
Giuliano kopt de bal weg. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brachini de bal. Brachini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Gavroš de bal. Giuliano rent richting de bal. Giuliano passt de bal met de wreef. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brachini rent richting de bal. Brachini speelt de bal door. Giannelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Bùi Bình schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Podomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarsi onderschept slim de pass. Scarsi geeft de bal voor. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Brachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 3:0

20e minuut.
Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình speelt de bal door. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini is nu in balbezit. Brachini draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Brachini probeert de bal aan de voet te houden. Tomala onderschept slim de pass. Giuliano probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scarsi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarsi speelt de bal door. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel. Ručínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 4:0

27e minuut.
Daar is Podomek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podomek passt de bal met de wreef. Pulkrábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 5:0

30e minuut.
Gavroš kopt de bal weg. Giannelli rent richting de bal. Giannelli passt de bal zonder na te denken. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Patras passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanko met een snelle inworp. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango geeft een lange en hoge pass. Paal! Ručínský probeert wanhopig de bal te grijpen. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 6:0

35e minuut.
Brejla met een sublieme pass. Podomek rent richting de bal. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ručínský met een harde bal richting middenveld. Giannelli kopt de bal weg. Bùi Bình probeert de bal met de borst te controleren. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 7:0

39e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini met een sublieme pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Scarsi geeft de bal voor. Klungelig pakt Cimbálník de bal. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Ručínský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Scarsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarsi probeert naar een medespeler te passen. Brachini is nu in balbezit. Daar is Brachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 8:0

45e minuut.
Bùi Bình passt de bal in één keer door. Giannelli rent richting de bal. Giannelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Brachini de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 16%, FC Korbel 84%.
Beránci - FC Korbel 8:0

46e minuut.
Scarsi geeft de bal voor. Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Cimbálník is nu in balbezit. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Stanko verovert de bal door een tackle van achteren. Stanko geeft de bal voor. Klungelig pakt Cimbálník de bal. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Stanko rent richting de bal. Stanko geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Šedina de bal onder controle te krijgen. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Patras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình probeert naar een medespeler te passen. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ručínský trapt de bal weg van het doel. Giannelli kopt de bal weg. Cimbálník probeert de bal met de borst te controleren. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Ručínský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Brachini passt de bal in één keer door. Scarsi rent richting de bal. Scarsi passt de bal zonder na te denken. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 9:0

61e minuut.
Štefeček geeft de bal voor. Podomek heeft problemen om de bal te vangen. Giannelli met een sublieme pass. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 10:0

62e minuut.
Brejla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình passt de bal met de wreef. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Patras heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brachini de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ... Ručínský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brachini rent richting de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 11:0

71e minuut.
Gavroš is nu in balbezit. Giuliano verovert de bal door een tackle van achteren. Giuliano passt de bal zonder na te denken. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Patras kopt de bal weg. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango geeft de bal voor. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 12:0

73e minuut.
Brejla rent richting de bal. Brejla passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarsi met een snelle inworp. Giannelli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Brachini kan de bal niet met de borst controleren. Brachini geeft de bal voor. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình geeft de bal voor. Brachini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Giannelli is nu in balbezit. Giannelli passt de bal zonder na te denken. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Durango rent richting de bal. Durango passt de bal zonder na te denken. Daar is Brachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini draait met de bal, schiet en ... Ručínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FC Korbel 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 19%, FC Korbel 81%.
Beránci - FC Korbel 13:0