Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montera 75 FC Borek Maxx
Normal Tactiek
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Varhaník onderschept slim de pass. Šifta is nu in balbezit. Šifta met een sublieme pass. Daar is Kutílek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:1

3e minuut.
Gočár met de inworp. Šifta is nu in balbezit. Šifta geeft de bal voor. Kutílek rent richting de bal. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dusil probeert de bal met de borst te controleren. Dusil passt de bal in één keer door. Varhaník probeert naar een medespeler te passen. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plíhal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Varhaník kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kutílek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:2

11e minuut.
Nikodém heeft problemen om de bal te vangen. Hrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Plíhal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plíhal krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Varhaník rent richting de bal. Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil speelt de bal door. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek schiet op doel. Dováděl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinec geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:3

20e minuut.
Gočár met een sublieme pass. Daar is Dusil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusil geeft een lange en hoge pass. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fišer geeft een hoge lob. Inworp. Plíhal met een snelle inworp. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Varhaník is nu in balbezit. Varhaník passt de bal met de wreef. Nikodém rent richting de bal. Kutílek verovert de bal door een tackle van achteren. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Drahkovský heeft problemen om de bal te vangen. Šifta rent richting de bal. Šifta passt de bal zonder na te denken. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kalouda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klempera met een snelle inworp. Rožan rent richting de bal. Rožan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kutílek passt de bal in één keer door. Šifta is nu in balbezit. Šifta passt de bal met de wreef. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:4

40e minuut.
Cerman rent richting de bal. Cerman passt de bal met de wreef. Dusil rent richting de bal. Dusil geeft een hoge lob. Kutílek springt en kopt de bal. Dováděl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Šifta is nu in balbezit. Šifta geeft een lange en hoge pass. Varhaník kopt de bal weg. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fišer trapt de bal weg van het doel. Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil probeert naar een medespeler te passen. Varhaník kan de bal niet met de borst controleren. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montera 75 80%, FC Borek Maxx 20%.
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:4

46e minuut.
Varhaník passt de bal met de wreef. Dusil heeft problemen om de bal te vangen. Dusil probeert naar een medespeler te passen. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Dováděl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutílek is nu in balbezit. Klungelig pakt Fišer de bal. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:5

47e minuut.
Palačka heeft problemen om de bal te vangen. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek onderschept slim de pass. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kutílek rent richting de bal. Kutílek probeert naar een medespeler te passen. Šifta is nu in balbezit. Šifta draait met de bal, schiet en ... Fišer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:6

58e minuut.
Dusil met de inworp. Gočár is nu in balbezit. Gočár speelt de bal door. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:7

61e minuut.
Dusil rent richting de bal. Dusil passt de bal in één keer door. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník draait met de bal, schiet en ... Dováděl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:8

68e minuut.
Doeltrap. Dováděl met een harde bal richting middenveld. Plíhal probeert naar een medespeler te passen. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Plíhal kopt de bal weg. Kutílek rent richting de bal. Kutílek passt de bal in één keer door. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:9

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dusil zal de hoekschop nemen. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Fišer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:10

78e minuut.
Plíhal is nu in balbezit. Plíhal geeft een lange en hoge pass. Daar is Burčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:11

80e minuut.
Klungelig pakt Burčák de bal. Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifta passt de bal in één keer door. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Dováděl bokst de bal weg.

84e minuut.
Kalouda verovert de bal door een tackle van achteren. Plíhal is nu in balbezit. Plíhal passt de bal met de wreef. Varhaník rent richting de bal. Varhaník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:12

87e minuut.
Dováděl met een harde bal richting middenveld. Plíhal rent richting de bal. Plíhal met een sublieme pass. Kutílek rent richting de bal. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Dováděl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:13

90e minuut.
Částka rent richting de bal. Částka speelt de bal door. Plíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Plíhal geeft een lange en hoge pass. Kutílek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montera 75 85%, FC Borek Maxx 15%.
Montera 75 - FC Borek Maxx 0:13