Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borek Maxx Montera 75
Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 18
incredible Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


1e minuut.
Vybouchnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil onderschept slim de pass. Dusil met een sublieme pass. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek schiet op doel. Dováděl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Drahkovský is nu in balbezit. Drahkovský passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nikodém de bal. Plíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Plíhal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Varhaník met een sublieme pass. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Montera 75 1:0

5e minuut.
Daar is Gočár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočár verovert de bal door een tackle van achteren. Dusil rent richting de bal. Dusil geeft een lange en hoge pass. Dováděl bokst de bal weg.

7e minuut.
Dusil speelt de bal door. Varhaník is nu in balbezit. Drahkovský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drahkovský krijgt een gele kaart. Varhaník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šifta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dováděl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šifta rent richting de bal. Šifta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Montera 75 2:0

9e minuut.
Burčák is nu in balbezit. Burčák passt de bal in één keer door. Drahkovský is nu in balbezit. Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifta haalt uit met een fantastische trap. Dováděl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Montera 75 3:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plíhal met de inworp. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Burčák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinec geeft een hoge lob. Plíhal kopt de bal weg. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Dováděl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Montera 75 4:0

20e minuut.
Šifta passt de bal in één keer door. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Fišer is nu in balbezit. Kutílek verovert de bal door een tackle van achteren. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Montera 75 5:0

22e minuut.
Drahkovský rent richting de bal. Šifta onderschept slim de pass. Šifta passt de bal met de wreef. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Montera 75 6:0

23e minuut.
Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer met een sublieme pass. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vybouchnul is nu in balbezit. Šifta onderschept slim de pass. Šifta met een sublieme pass. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dusil kopt de bal weg. Kutílek probeert de bal aan de voet te houden. Šifta met een sublieme pass. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. Dováděl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Montera 75 7:0

31e minuut.
Zakopal met een sublieme pass. Plíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Plíhal speelt de bal door. Varhaník rent richting de bal. Varhaník schiet op doel. Dováděl bokst de bal weg.

39e minuut.
Fišer geeft een lange en hoge pass. Třebenický kan de bal niet met de borst controleren. Třebenický passt de bal in één keer door. Kutílek rent richting de bal. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 23%, Montera 75 77%.
FC Borek Maxx - Montera 75 7:0

51e minuut.
Drahkovský heeft problemen om de bal te vangen. Šifta speelt de bal door. Varhaník rent richting de bal. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Varhaník is nu in balbezit. Martinec verovert de bal door een tackle van achteren. Martinec probeert naar een medespeler te passen. Dusil is nu in balbezit. Dusil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Drahkovský geeft de bal voor. Vybouchnul kopt de bal weg. Burčák kan de bal niet met de borst controleren. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Montera 75 8:0

67e minuut.
Šifta verovert de bal door een tackle van achteren. Šifta passt de bal zonder na te denken. Fišer rent richting de bal. Kutílek verovert de bal door een tackle van achteren. Kutílek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Dusil de bal. Dusil geeft een lange en hoge pass. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Montera 75 9:0

81e minuut.
Částka is nu in balbezit. Částka passt de bal met de wreef. Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník schiet op doel. Dováděl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Plíhal passt de bal zonder na te denken. Dusil geeft de bal voor. Daar is Šifta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Montera 75 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 26%, Montera 75 74%.
FC Borek Maxx - Montera 75 10:0