Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Celtic Mejto FC Kačer
Banan Tactiek moje
63% Balbezit 37%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten slecht
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Ojeda de bal. Ģipslis is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dluhoš ... Strafschop! Ģipslis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ģipslis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Ģipslis verovert de bal door een tackle van achteren. Ģipslis geeft de bal voor. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón haalt uit met een fantastische trap. Inguscio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Kačer 1:0

9e minuut.
Schefer kopt de bal weg. de Deus heeft problemen om de bal te vangen. Preis is nu in balbezit. Merselj onderschept slim de pass. Merselj schiet op doel. Inguscio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo passt de bal zonder na te denken. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Merselj is nu in balbezit. Merselj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dobrinoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ģipslis rent richting de bal. Ģipslis passt de bal zonder na te denken. Merselj rent richting de bal. Merselj schiet op doel. Inguscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bugla passt de bal met de wreef. Parisio rent richting de bal. Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Polimena schiet op doel. Inguscio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

27e minuut.
Preis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuordifede met een snelle inworp. Rendón is nu in balbezit. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Kačer 2:0

35e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón geeft de bal voor. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj draait met de bal, schiet en ... Inguscio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Kačer 3:0

41e minuut.
Schefer geeft een lange en hoge pass. Polimena rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Polimena zal de hoekschop nemen. Diaconu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo speelt de bal door. Polimena is nu in balbezit. Polimena schiet op doel. Inguscio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Kačer 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 33%, FC Kačer 67%.
FC Celtic Mejto - FC Kačer 4:0

48e minuut.
Picoli heeft problemen om de bal te vangen. Dluhoš geeft een lange en hoge pass. Merselj kopt de bal weg. Rendón is nu in balbezit. Rendón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Diaconu kopt de bal weg. Zubal kan de bal niet met de borst controleren. Merselj onderschept slim de pass. Merselj haalt uit met een fantastische trap. Inguscio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Kačer 5:0

62e minuut.
Merselj verovert de bal door een tackle van achteren. de Deus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón haalt uit met een fantastische trap. Inguscio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Kačer 6:0

67e minuut.
Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuordifede rent richting de bal. Cuordifede geeft een lange en hoge pass. Rendón is nu in balbezit. Rendón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bugla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schefer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polimena rent richting de bal. Polimena probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inguscio met een harde bal richting middenveld. Diaconu kopt de bal weg. Rendón rent richting de bal. Rendón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Kačer 7:0

73e minuut.
Kukkamo speelt de bal door. Schefer heeft problemen om de bal te vangen. Schefer passt de bal in één keer door. Polimena is nu in balbezit. Polimena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Schefer rent richting de bal. Parisio is nu in balbezit. Met opzet legt Schefer zijn tegenspeler op de grond. Parisio raakt geblesseerd tijdens het duel. Bugla met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ģipslis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ģipslis is nu in balbezit. Ģipslis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 36%, FC Kačer 64%.
FC Celtic Mejto - FC Kačer 7:0