Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kačer FC Celtic Mejto
moje Tactiek Banan
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 40.1
waardeloos Schieten solide
matig Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Diaconu is nu in balbezit. Diaconu geeft een hoge lob. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel. Inguscio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Celtic Mejto 0:1

13e minuut.
Schefer passt de bal met de wreef. Daar is Kukkamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukkamo geeft een hoge lob. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Celtic Mejto 0:2

17e minuut.
Daar is Gautier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dluhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dluhoš met een sublieme pass. Daar is Polimena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polimena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Picoli is nu in balbezit. Picoli geeft een hoge lob. Polimena is nu in balbezit. Polimena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Celtic Mejto 0:3

31e minuut.
Dluhoš passt de bal in één keer door. Daar is Polimena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugla bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Polimena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inguscio met een harde bal richting middenveld. Daar is Preis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merselj is nu in balbezit. Merselj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Celtic Mejto 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 70%, FC Celtic Mejto 30%.
FC Kačer - FC Celtic Mejto 0:4

56e minuut.
Kukkamo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zubal de bal. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Schefer met een sublieme pass. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo passt de bal in één keer door. Bugla bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena onderschept slim de pass. Inguscio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ģipslis kopt de bal weg. Dluhoš heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojeda krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kukkamo heeft problemen om de bal te vangen. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugla is nu in balbezit. Polimena onderschept slim de pass. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - FC Celtic Mejto 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 65%, FC Celtic Mejto 35%.
FC Kačer - FC Celtic Mejto 0:5