Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borek Maxx FC Korbel
Attack Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Podomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šváblík verovert de bal door een tackle van achteren. Šváblík geeft de bal voor. Harák rent richting de bal. Harák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Korbel 1:0

19e minuut.
Libich geeft een lange en hoge pass. Harák kopt de bal weg. Klungelig pakt Štefeček de bal. Svatý is nu in balbezit. Svatý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Harák rent richting de bal. Harák geeft een hoge lob. Tomala is nu in balbezit. Svatý onderschept slim de pass. Svatý geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Libich passt de bal met de wreef. Brejla rent richting de bal. Harák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harák krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Šváblík onderschept slim de pass. Šváblík passt de bal zonder na te denken. Bubeník met een sublieme pass. Harák rent richting de bal. Harák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bubeník raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nebera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 40%, FC Korbel 60%.
FC Borek Maxx - FC Korbel 1:0

47e minuut.
Gočár rent richting de bal. Gočár passt de bal in één keer door. Harák rent richting de bal. Harák haalt uit met een fantastische trap. Ručínský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Korbel 2:0

53e minuut.
Libich rent richting de bal. Libich geeft een lange en hoge pass. Daar is Nebera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Želivka rent richting de bal. Želivka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Želivka passt de bal in één keer door. Nebera is nu in balbezit. Nebera met een sublieme pass. Harák bereikt de bal nog maar net als eerste. Harák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Šedina passt de bal met de wreef. Šindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Šindler geeft de bal voor. Svatý is nu in balbezit. Svatý schiet op doel. Ručínský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Šváblík passt de bal in één keer door. Nebera is nu in balbezit. Nebera speelt de bal door. Libich geeft de bal voor. Harák springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Libich is nu in balbezit. Libich passt de bal zonder na te denken. Svatý rent richting de bal. Svatý draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Štefeček de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nebera rent richting de bal. Nebera draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Ručínský trapt de bal weg. Nebera kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Gočár geeft de bal voor. Nebera kopt de bal weg. Tomala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Svatý is nu in balbezit. Svatý geeft een hoge lob. Ručínský bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 27%, FC Korbel 73%.
FC Borek Maxx - FC Korbel 2:0