Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Korbel FC Borek Maxx
Normal Tactiek
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 41
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dusil met een sublieme pass. Varhaník heeft problemen om de bal te vangen. Dusil is nu in balbezit. Dusil haalt uit met een fantastische trap. Štefeček probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Plíhal verovert de bal door een tackle van achteren. Plíhal speelt de bal door. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek schiet op doel. Ručínský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:1

6e minuut.
Dusil rent richting de bal. Dusil met een sublieme pass. Daar is Šifta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varhaník rent richting de bal. Varhaník schiet op doel. Ručínský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cimbálník kopt de bal weg. Šifta rent richting de bal. Šifta geeft een lange en hoge pass. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gavroš heeft problemen om de bal te vangen. Plíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Plíhal passt de bal zonder na te denken. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pulkrábek probeert naar een medespeler te passen. Třebenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Třebenický passt de bal met de wreef. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Ručínský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Cimbálník geeft een hoge lob. Inworp. Plíhal met de inworp. Kutílek rent richting de bal. Kutílek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:2

14e minuut.
Gočár passt de bal zonder na te denken. Inworp. Pulkrábek met de inworp. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník draait met de bal, schiet en ... Ručínský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:3

16e minuut.
Dusil passt de bal met de wreef. Varhaník is nu in balbezit. Tomala is nu in balbezit. Varhaník verovert de bal door een tackle van achteren. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gavroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek begaat een overtreding. Gavroš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gavroš met een snel genomen vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Částka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Plíhal de bal. Plíhal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Brejla probeert de bal aan de voet te houden. Gočár probeert naar een medespeler te passen. Pulkrábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník onderschept slim de pass. Varhaník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ručínský met een harde bal richting middenveld. Šifta kopt de bal weg. Daar is Varhaník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Štefeček de bal onder controle te krijgen. Paal! Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Částka is nu in balbezit. Částka geeft een hoge lob. Dusil kopt de bal weg. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Třebenický speelt de bal door. Šedina is nu in balbezit. Částka onderschept slim de pass. Plíhal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Štefeček de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Gočár met een snelle inworp. Dusil geeft een hoge lob. Kutílek maakt een snoekduik en kopt de bal. Ručínský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:4

32e minuut.
Dusil verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dusil de bal. Dusil speelt de bal door. Varhaník rent richting de bal. Varhaník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:5

34e minuut.
Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Patras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plíhal probeert naar een medespeler te passen. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:6

42e minuut.
Klungelig pakt Gavroš de bal. Plíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Plíhal passt de bal in één keer door. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 85%, FC Borek Maxx 15%.
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:7

55e minuut.
Gočár met een sublieme pass. Dusil is nu in balbezit. Dusil met een sublieme pass. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Kutílek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cimbálník heeft problemen om de bal te vangen. Kutílek rent richting de bal. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Ručínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:8

57e minuut.
Varhaník verovert de bal door een tackle van achteren. Pulkrábek is nu in balbezit. Pulkrábek probeert naar een medespeler te passen. Kutílek rent richting de bal. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Patras geeft een lange en hoge pass. Dusil is nu in balbezit. Dusil speelt de bal door. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník schiet op doel. Ručínský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Kutílek schiet op doel. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil geeft de bal voor. Pulkrábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník onderschept slim de pass. Varhaník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tomala geeft de bal voor. Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil passt de bal met de wreef. Varhaník rent richting de bal. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Štefeček is nu in balbezit. Kutílek onderschept slim de pass. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:9

75e minuut.
Pulkrábek is nu in balbezit. Varhaník onderschept slim de pass. Varhaník speelt de bal door. Klungelig pakt Dusil de bal. Dusil geeft een hoge lob. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gočár met een sublieme pass. Dusil is nu in balbezit. Dusil geeft de bal voor. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:10

82e minuut.
Dusil passt de bal met de wreef. Gavroš probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dusil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kutílek krijgt zijn hoofd ertegen. Ručínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Varhaník rent richting de bal. Dusil is nu in balbezit. Dusil geeft een lange en hoge pass. Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Korbel 81%, FC Borek Maxx 19%.
FC Korbel - FC Borek Maxx 0:11