Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beránci Montera 75
Berry Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Martinec rent richting de bal. Martinec passt de bal in één keer door. Inworp. Scarsi met de inworp. Giannelli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Fišer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 1:0

5e minuut.
Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình passt de bal in één keer door. Brachini rent richting de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ... Dováděl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 2:0

6e minuut.
Giuliano speelt de bal door. Giannelli rent richting de bal. Giannelli probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Giannelli passt de bal in één keer door. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fišer de bal onder controle te krijgen. Brachini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Giuliano de bal. Giuliano probeert naar een medespeler te passen. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Dováděl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 3:0

17e minuut.
Scarsi speelt de bal door. Giannelli rent richting de bal. Giannelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brachini de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Vybouchnul de bal. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli geeft een hoge lob. Brachini is nu in balbezit. Brachini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 4:0

21e minuut.
Palačka speelt de bal door. Daar is Vybouchnul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drahkovský is nu in balbezit. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 5:0

24e minuut.
Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình probeert naar een medespeler te passen. Martinec verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 6:0

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fišer trapt de bal weg van het doel. Durango kopt de bal weg. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Scarsi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarsi geeft de bal voor. Daar is Fišer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 7:0

35e minuut.
Brachini passt de bal in één keer door. Giuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano speelt de bal door. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Giuliano probeert naar een medespeler te passen. Durango speelt de bal door. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Dováděl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Drahkovský de bal. Brachini is nu in balbezit. Brachini passt de bal in één keer door. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Chomakhidze is nu in balbezit. Chomakhidze geeft een lange en hoge pass. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ... Dováděl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 14%, Montera 75 86%.
Beránci - Montera 75 8:0

50e minuut.
Vybouchnul schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Lynge trapt de bal weg van het doel. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Dováděl trapt de bal weg. Scarsi rent richting de bal. Scarsi passt de bal in één keer door. Brachini rent richting de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fišer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini is nu in balbezit. Brachini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fišer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel. Dováděl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Durango geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giannelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 9:0

60e minuut.
Brachini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giuliano geeft een lange en hoge pass. Scarsi geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Durango passt de bal zonder na te denken. Giuliano rent richting de bal. Giuliano passt de bal in één keer door. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vybouchnul passt de bal in één keer door. Daar is Fišer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuliano onderschept slim de pass. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 10:0

81e minuut.
Giannelli geeft de bal voor. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình passt de bal in één keer door. Brachini rent richting de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Brachini haalt uit met een fantastische trap. Martinec probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scarsi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bùi Bình krijgt zijn hoofd ertegen. Dováděl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Buitenspel voor Palačka. Goede buitenspelval van de verdediging. Handoyo neemt vlug de vrije trap. Brachini heeft problemen om de bal te vangen. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Montera 75 11:0

86e minuut.
Brachini is nu in balbezit. Giuliano rent richting de bal. Giuliano met een sublieme pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dováděl met een harde bal richting middenveld. Scarsi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brachini de bal. Brachini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 19%, Montera 75 81%.
Beránci - Montera 75 11:0