Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: SARMASU Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2861
SARMASU Cluj Oldboys
Normal Tactiek ClujOB
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.3
poor Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Clondescu passt de bal zonder na te denken. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi speelt de bal door. Jianu rent richting de bal. Jianu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Fică met een snelle inworp. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu onderschept slim de pass. Vâlcu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Mareş onderschept slim de pass. Vâlcu rent richting de bal. Mareş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mareş krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gordea onderschept slim de pass. Gordea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Becser de bal. Becser draait met de bal, schiet en ... Vasile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SARMASU - Cluj Oldboys 0:1

21e minuut.
Oprică rent richting de bal. Oprică passt de bal met de wreef. Becser is nu in balbezit. Becser draait met de bal, schiet en ... Vasile werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SARMASU - Cluj Oldboys 0:2

42e minuut.
Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu onderschept slim de pass. Becser bereikt de bal nog maar net als eerste. Becser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Becser bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Becser onderschept slim de pass. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SARMASU 71%, Cluj Oldboys 29%.
SARMASU - Cluj Oldboys 0:2

49e minuut.
Mareş geeft de bal voor. Becser rent richting de bal. Aplea is nu in balbezit. Becser onderschept slim de pass. Becser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lăscărescu neemt vlug de vrije trap. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu geeft de bal voor. Becser bereikt de bal nog maar net als eerste. Becser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SARMASU - Cluj Oldboys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SARMASU 59%, Cluj Oldboys 41%.
SARMASU - Cluj Oldboys 0:3