Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cf. Bucovina SARMASU
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 16
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


4e minuut.
Zuccaro kopt de bal weg. Veljić heeft problemen om de bal te vangen. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana haalt uit met een fantastische trap. Telvi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - SARMASU 1:0

10e minuut.
Veljić passt de bal met de wreef. Diangana is nu in balbezit. Diangana passt de bal in één keer door. Zuccaro is nu in balbezit. Zuccaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - SARMASU 2:0

11e minuut.
Arrué speelt de bal door. Veljić is nu in balbezit. Veljić passt de bal met de wreef. Jereghi is nu in balbezit. Jereghi geeft een hoge lob. Vasile bokst de bal weg.

20e minuut.
Telvi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jereghi neemt de hoekschop. Diangana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vasile met een harde bal richting middenveld. Jereghi kopt de bal weg. Diangana heeft problemen om de bal te vangen. Diangana passt de bal zonder na te denken. Jereghi probeert naar een medespeler te passen. Paal! Zuccaro rent richting de bal. Zuccaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - SARMASU 3:0

22e minuut.
Daar is Veljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana speelt de bal door. Veljić rent richting de bal. Veljić met een sublieme pass. Vasile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuccaro rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Veljić speelt de bal door. Zuccaro is nu in balbezit. Zuccaro probeert naar een medespeler te passen. Diangana rent richting de bal. Diangana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - SARMASU 4:0

31e minuut.
Varlan met een sublieme pass. Veljić heeft problemen om de bal te vangen. Veljić passt de bal zonder na te denken. Diangana rent richting de bal. Diangana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jereghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jereghi speelt de bal door. Diangana rent richting de bal. Diangana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - SARMASU 5:0

36e minuut.
Jereghi onderschept slim de pass. Jereghi speelt de bal door. Zuccaro rent richting de bal. Zuccaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - SARMASU 6:0

40e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Voiculescu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrué. Arrué krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Diangana is nu in balbezit. Telvi rent richting de bal. Telvi met een sublieme pass. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zuccaro onderschept slim de pass. Zuccaro speelt de bal door. Diangana is nu in balbezit. Diangana draait met de bal, schiet en ... Telvi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasile kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cf. Bucovina 20%, SARMASU 80%.
Cf. Bucovina - SARMASU 6:0

46e minuut.
Jereghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jereghi speelt de bal door. Diangana speelt de bal door. Klungelig pakt Zuccaro de bal. Zuccaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Diangana probeert naar een medespeler te passen. Zuccaro rent richting de bal. Veljić speelt de bal door. Diangana is nu in balbezit. Diangana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Telvi trapt de bal weg van het doel. Veljić controleert de bal met de borst. Veljić met een sublieme pass. Zuccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lanssens rent richting de bal. Lanssens geeft een lange en hoge pass. Diangana controleert de bal met de borst. Diangana draait met de bal, schiet en ... Vasile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - SARMASU 7:0

60e minuut.
Kuivalainen kopt de bal weg. Zuccaro is nu in balbezit. Zuccaro passt de bal met de wreef. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

70e minuut.
Fică is nu in balbezit. Inworp. Fică met de inworp. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Veljić is nu in balbezit. Veljić passt de bal met de wreef. Jereghi geeft een lange en hoge pass. Zuccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zuccaro probeert de bal met de borst te controleren. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccaro verovert de bal door een tackle van achteren. Zuccaro draait met de bal, schiet en ... Vasile werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - SARMASU 8:0

82e minuut.
Varlan rent richting de bal. Varlan geeft de bal voor. Arrué met een sublieme pass. Diangana rent richting de bal. Diangana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wspaniały geeft een lange en hoge pass. Aplea kopt de bal weg. Jereghi met een sublieme pass. Diangana heeft problemen om de bal te vangen. Diangana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Veljić onderschept slim de pass. Veljić geeft een lange en hoge pass. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana haalt uit met een fantastische trap. Vasile verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cf. Bucovina 14%, SARMASU 86%.
Cf. Bucovina - SARMASU 8:0