Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: Pac Pac Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2250
Pac Pac AEK BRAILA
v1d451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 25.2
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


22e minuut.
Ulmanu passt de bal met de wreef. Udroiu heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean met een sublieme pass. Osadici rent richting de bal. Osadici geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gaidoş kopt de bal weg. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea met een sublieme pass. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi draait met de bal, schiet en ... Mardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 36%, AEK BRAILA 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pac Pac - AEK BRAILA 0:0

46e minuut.
Inworp. Brescan met de inworp. Gaidoş speelt de bal door. Troncea is nu in balbezit. Troncea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ardelean probeert naar een medespeler te passen. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi speelt de bal door. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gaidoş probeert naar een medespeler te passen. Brescan rent richting de bal. Brescan speelt de bal door. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gaidoş is nu in balbezit. Gaidoş passt de bal in één keer door. Butulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Grigorescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Negoiţă de bal. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - AEK BRAILA 0:1

81e minuut.
Milea is nu in balbezit. Chiran verovert de bal door een tackle van achteren. Chiran probeert naar een medespeler te passen. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Aplea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 41%, AEK BRAILA 59%.
Pac Pac - AEK BRAILA 0:1