Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal România A.A. BENDIS CLUB
Normal Tactiek B7
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten adequate
hopeless Passen adequate
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Bozsik passt de bal met de wreef. Alberghini speelt de bal door. Klungelig pakt Anghelinii de bal. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:1

9e minuut.
Angelescu kopt de bal weg. Gridean is nu in balbezit. Gridean passt de bal met de wreef. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bozsik rent richting de bal. Blervacq rent richting de bal. Bozsik speelt de bal door. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:2

16e minuut.
Alberghini geeft de bal voor. Robuchon rent richting de bal. Robuchon schiet op doel. Bozsik heeft problemen om de bal te vangen. Bozsik draait met de bal, schiet en ... Harabagiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:3

21e minuut.
Siminică raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noica komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Snitko probeert naar een medespeler te passen. Blervacq rent richting de bal. Blervacq schiet op doel. Anghelinii probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:4

21e minuut.
Gridean probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lemnaru de bal. Gridean is nu in balbezit. Blervacq onderschept slim de pass. Blervacq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Angelescu speelt de bal door. Robuchon rent richting de bal. Noica is nu in balbezit. Robuchon onderschept slim de pass. Robuchon geeft een hoge lob. Harabagiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Blervacq schiet op doel. Harabagiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Alberghini geeft de bal voor. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel. Paal! Blervacq is nu in balbezit. Angelescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blervacq is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blervacq legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:5

26e minuut.
Snitko onderschept slim de pass. Snitko geeft de bal voor. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozsik onderschept slim de pass. Bozsik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bozsik met een sublieme pass. Blervacq rent richting de bal. Mirică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mirică is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Blervacq is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lagonidis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Alberghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alberghini speelt de bal door. Bozsik is nu in balbezit. Bozsik schiet op doel. Anghelinii probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alberghini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Angelescu de bal. Lagonidis is nu in balbezit. Lagonidis haalt uit met een fantastische trap. Harabagiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:6

36e minuut.
Petrache is nu in balbezit. Bozsik onderschept slim de pass. Bozsik speelt de bal door. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq haalt uit met een fantastische trap. Harabagiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bozsik rent richting de bal. Blervacq is nu in balbezit. Bozsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq schiet op doel. Harabagiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bozsik kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:7

43e minuut.
Blervacq is nu in balbezit. Bozsik rent richting de bal. Bozsik passt de bal met de wreef. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ... Harabagiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bozsik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal România 85%, A.A. BENDIS CLUB 15%.
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:8

47e minuut.
Lagonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagonidis met een sublieme pass. Blervacq rent richting de bal. Blervacq schiet op doel. Harabagiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:9

48e minuut.
Klungelig pakt Lemnaru de bal. Blervacq verovert de bal door een tackle van achteren. Bozsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq rent richting de bal. Blervacq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Noica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Snitko rent richting de bal. Snitko passt de bal zonder na te denken. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Alberghini is nu in balbezit. Alberghini geeft de bal voor. Daar is Anghelinii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lagonidis met een sublieme pass. Robuchon rent richting de bal. Robuchon geeft een hoge lob. Alberghini rent richting de bal. Alberghini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bozsik met een sublieme pass. Alberghini is nu in balbezit. Alberghini passt de bal zonder na te denken. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Harabagiu trapt de bal weg van het doel. Alberghini kopt de bal weg. Bozsik met een sublieme pass. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko schiet op doel. Harabagiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Harabagiu speelt de bal door. Robuchon controleert de bal met de borst. Robuchon probeert naar een medespeler te passen. Bozsik is nu in balbezit. Bozsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:10

74e minuut.
Bozsik met een sublieme pass. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anghelinii de bal onder controle te krijgen. Harabagiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:11

77e minuut.
Klungelig pakt Petrache de bal. Alberghini probeert naar een medespeler te passen. Snitko rent richting de bal. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Angelescu de bal. Bozsik rent richting de bal. Bozsik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anghelinii de bal onder controle te krijgen. Harabagiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Blervacq rent richting de bal. Blervacq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:12

81e minuut.
Lemnaru verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru speelt de bal door. Noica is nu in balbezit. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko passt de bal in één keer door. Harabagiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blervacq rent richting de bal. Blervacq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:13

85e minuut.
Angelescu passt de bal zonder na te denken. Lagonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagonidis passt de bal in één keer door. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Robuchon met een sublieme pass. Angelescu heeft problemen om de bal te vangen. Lagonidis met een sublieme pass. Robuchon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robuchon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal România 76%, A.A. BENDIS CLUB 24%.
Arsenal România - A.A. BENDIS CLUB 0:13