Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: FC SILWANA Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12435
FC SILWANA fc nicolina91iasi
Attack Tactiek 352
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 42.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Tzanetis met een sublieme pass. Costea is nu in balbezit. Costea speelt de bal door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Tzanetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lombardo passt de bal zonder na te denken. Gabryel heeft problemen om de bal te vangen. Gabryel geeft een lange en hoge pass. Fontana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - fc nicolina91iasi 1:0

15e minuut.
Fontana rent richting de bal. Fontana speelt de bal door. Daar is Osajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenor rent richting de bal. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Lichnowski passt de bal zonder na te denken. Krist is nu in balbezit. Krist geeft een lange en hoge pass. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Lichnowski probeert naar een medespeler te passen. Denko rent richting de bal. Denko passt de bal in één keer door. Fontana rent richting de bal. Fontana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - fc nicolina91iasi 2:0

25e minuut.
Korpalski is nu in balbezit. Osajda onderschept slim de pass. Kiziałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiziałek krijgt een gele kaart. Osajda raakt geblesseerd tijdens het duel. Allievi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fontana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kiziałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rawicz is nu in balbezit. Rawicz geeft een lange en hoge pass. Qəmbərov is nu in balbezit. Qəmbərov schiet op doel. Poom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Qəmbərov kopt de bal weg. Krist probeert de bal aan de voet te houden. Marty is nu in balbezit. Marty draait met de bal, schiet en ... Poom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - fc nicolina91iasi 2:1

35e minuut.
Denko passt de bal zonder na te denken. Qəmbərov is nu in balbezit. Gabryel begaat een overtreding. Gabryel krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fontana speelt de bal door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel. Tenor probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - fc nicolina91iasi 3:1

37e minuut.
Montalenti probeert naar een medespeler te passen. Masarczyk speelt de bal door. Karkavlıoğlu is nu in balbezit. Marty verovert de bal door een tackle van achteren. Marty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 43%, fc nicolina91iasi 57%.
FC SILWANA - fc nicolina91iasi 3:1

46e minuut.
Osajda probeert naar een medespeler te passen. Krist is nu in balbezit. Krist geeft de bal voor. Daar is Osajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda draait met de bal, schiet en ... Tzanetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lichnowski neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Tzanetis probeert wanhopig de bal te grijpen. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - fc nicolina91iasi 4:1

49e minuut.
Tenor heeft problemen om de bal te vangen. Tenor geeft een hoge lob. Qəmbərov kopt de bal weg. Drăgoi geeft de bal voor. Osajda kopt de bal weg. Tzanetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Chindea verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda rent richting de bal. Osajda met een sublieme pass. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ... Tzanetis bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Tzanetis met een sublieme pass. Denko kopt de bal weg. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ... Tzanetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - fc nicolina91iasi 5:1

62e minuut.
Costea met de inworp. Montalenti rent richting de bal. Montalenti geeft een hoge lob. Marty springt en kopt de bal. Klungelig pakt Qəmbərov de bal. Poom bokst de bal weg.

68e minuut.
Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel passt de bal met de wreef. Fontana rent richting de bal. Fontana schiet op doel. Tzanetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - fc nicolina91iasi 6:1

73e minuut.
Lichnowski is nu in balbezit. Lichnowski geeft de bal voor. Fontana kopt de bal weg. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ... Tzanetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea passt de bal zonder na te denken. Qəmbərov is nu in balbezit. Qəmbərov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poom met een harde bal richting middenveld. Gabryel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fontana de bal. Fontana draait met de bal, schiet en ... Tzanetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 39%, fc nicolina91iasi 61%.
FC SILWANA - fc nicolina91iasi 6:1