Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA BIL Team
v6 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 32.2
excellent Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Bălţatu onderschept slim de pass. Lichnowski onderschept slim de pass. Lichnowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Fontana de bal. Fontana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - BIL Team 1:0

11e minuut.
Lombardo kopt de bal weg. Daar is Bălţatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălţatu onderschept slim de pass. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Ceauşu bokst de bal weg.

13e minuut.
Wotte verovert de bal door een tackle van achteren. Lichnowski geeft een hoge lob. Gabryel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Ceauşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cioban kopt de bal weg. Gabryel rent richting de bal. Gabryel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Krist geeft een hoge lob. Inworp. Bafia met de inworp. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Poom trapt de bal weg van het doel. Denko kopt de bal weg. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel. Ceauşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - BIL Team 2:0

23e minuut.
Osajda rent richting de bal. Osajda passt de bal met de wreef. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ... Ceauşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - BIL Team 3:0

25e minuut.
Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda passt de bal in één keer door. Gabryel geeft een lange en hoge pass. Fontana rent richting de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Allievi onderschept slim de pass. Allievi geeft een hoge lob. Fontana rent richting de bal. Fontana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana passt de bal in één keer door. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Ceauşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - BIL Team 4:0

44e minuut.
Denko speelt de bal door. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana passt de bal in één keer door. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - BIL Team 5:0

45e minuut.
Klungelig pakt Osajda de bal. Met opzet legt Bălţatu zijn tegenspeler op de grond. Osajda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lombardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osajda kan de bal niet met de borst controleren. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel. Ceauşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - BIL Team 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 36%, BIL Team 64%.
FC SILWANA - BIL Team 6:0

46e minuut.
Klungelig pakt Coroianu de bal. Lichnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lichnowski passt de bal met de wreef. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cioban onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fontana is nu in balbezit. Cioban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fontana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Denko neemt de penalty, wat een uithaal! Ceauşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - BIL Team 7:0

51e minuut.
Lichnowski passt de bal zonder na te denken. Denko probeert naar een medespeler te passen. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel. Ceauşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Lichnowski met de inworp. Lombardo geeft een lange en hoge pass. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - BIL Team 8:0

60e minuut.
Arsenie is nu in balbezit. Osajda verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda passt de bal met de wreef. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Vintilă kan de bal niet met de borst controleren. Fontana is nu in balbezit. Fontana met een sublieme pass. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel rent richting de bal. Gabryel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Osajda de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Ceauşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Fontana rent richting de bal. Cioban rent richting de bal. Denko onderschept slim de pass. Denko geeft een hoge lob. Osajda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fontana rent richting de bal. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko passt de bal met de wreef. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Osajda rent richting de bal. Osajda passt de bal met de wreef. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana draait met de bal, schiet en ... Ceauşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - BIL Team 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 33%, BIL Team 67%.
FC SILWANA - BIL Team 9:0