Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: BalkaniK Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10199
CF RomerOne Inter Danubiana CF
nux Tactiek 4231
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 33.9
good Schieten average
good Passen average
weak Verdedigen good


2e minuut.
Sassus passt de bal zonder na te denken. Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miculescu passt de bal met de wreef. Durkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durkan draait met de bal, schiet en ... Birnicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Sifuentes is nu in balbezit. Sifuentes passt de bal met de wreef. Šoltés probeert naar een medespeler te passen. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Macdonald kopt de bal weg. Miculescu met een sublieme pass. Durkan rent richting de bal. Durkan schiet op doel. Birnicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ioaniţescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miu met de inworp. Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ioaniţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - Inter Danubiana CF 1:0

11e minuut.
Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petrilli de bal. Durkan rent richting de bal. Durkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Neguţescu passt de bal zonder na te denken. Drăgoescu is nu in balbezit. Ioaniţescu begaat een overtreding. Ioaniţescu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Macdonald geeft de bal voor. Inworp. Miu met de inworp. Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Apostolescu met een sublieme pass. Drăgoescu heeft problemen om de bal te vangen. Decolongon bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu onderschept slim de pass. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... Apostolescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Smokowski speelt de bal door. Giesa is nu in balbezit. Giesa passt de bal met de wreef. Durkan is nu in balbezit. Durkan schiet op doel. Birnicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sifuentes is nu in balbezit. Macdonald verovert de bal door een tackle van achteren. Macdonald geeft een lange en hoge pass. Durkan heeft problemen om de bal te vangen. Durkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF RomerOne - Inter Danubiana CF 1:1

45e minuut.
Inworp. Neguţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steingrímsson rent richting de bal. Steingrímsson geeft een hoge lob. Sifuentes krijgt zijn hoofd ertegen. Apostolescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ioaniţescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap. Apostolescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF RomerOne 57%, Inter Danubiana CF 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF RomerOne - Inter Danubiana CF 1:1

46e minuut.
Koźluk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Neguţescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giesa. Neguţescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steingrímsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sifuentes kopt de bal weg. Sassus bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu onderschept slim de pass. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Inworp. Neguţescu met de inworp. Steingrímsson heeft problemen om de bal te vangen. Durkan is nu in balbezit. Durkan schiet op doel. Koźluk bokst de bal weg. Inworp. Šarkanauskas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Steingrímsson met een sublieme pass. Petrilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrilli passt de bal met de wreef. Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes haalt uit met een fantastische trap. Apostolescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Šoltés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - Inter Danubiana CF 2:1

59e minuut.
Sassus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassus met een sublieme pass. Durkan is nu in balbezit. Durkan haalt uit met een fantastische trap. Koźluk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF RomerOne - Inter Danubiana CF 2:2

60e minuut.
Bede komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bede geeft de bal voor. Daar is Šoltés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes haalt uit met een fantastische trap. Apostolescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - Inter Danubiana CF 3:2

74e minuut.
Miculescu met een snelle inworp. Smokowski is nu in balbezit. Miu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smokowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Durkan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Šarkanauskas speelt de bal door. Steingrímsson rent richting de bal. Steingrímsson probeert naar een medespeler te passen. Petrilli rent richting de bal. Petrilli haalt uit met een fantastische trap. Paal! Drăgoescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - Inter Danubiana CF 4:2

83e minuut.
Steingrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassus is nu in balbezit. Sassus speelt de bal door. Durkan rent richting de bal. Durkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF RomerOne 55%, Inter Danubiana CF 45%.
CF RomerOne - Inter Danubiana CF 4:2