Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Alex Manchester U Sc
chance Tactiek tact anti
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 38.1
good Schieten average
poor Passen adequate
average Verdedigen weak


9e minuut.
Cristea rent richting de bal. Cristea passt de bal in één keer door. Bălţatu heeft problemen om de bal te vangen. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ... Barlow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Badarică is nu in balbezit. Badarică passt de bal in één keer door. Olivian is nu in balbezit. Olivian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hustveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustveit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Manchester U Sc 0:1

40e minuut.
Opriş probeert naar een medespeler te passen. Negoiu is nu in balbezit. Chiva onderschept slim de pass. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Barlow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua Alex - Manchester U Sc 1:1

44e minuut.
Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu passt de bal met de wreef. Negoiu is nu in balbezit. Opriş onderschept slim de pass. Opriş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 54%, Manchester U Sc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua Alex - Manchester U Sc 1:1

71e minuut.
Hariton geeft een lange en hoge pass. Bălţatu kopt de bal weg. Grumezea rent richting de bal. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel. Barlow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Hustveit rent richting de bal. Hustveit passt de bal met de wreef. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ... Miala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - Manchester U Sc 1:2

89e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Cosmescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cosmescu speelt de bal door. Hustveit rent richting de bal. Hustveit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 56%, Manchester U Sc 44%.
Steaua Alex - Manchester U Sc 1:2