Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester U Sc Cainii Rosii Veninosii
tact anti Tactiek FCD
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 29.6
weak Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Badarică met een sublieme pass. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Naia begaat een overtreding. Naia krijgt een gele kaart. Olivian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noica met een snel genomen vrije trap. Daar is Szován, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivian is nu in balbezit. Olivian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Grumezea speelt de bal door. Daar is Nurci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naia begaat een overtreding. Naia krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

12e minuut.
Barlow speelt de bal door. Nurci is nu in balbezit. Jonowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jonowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Cosmescu onderschept slim de pass. Neculau onderschept slim de pass. Neculau geeft de bal voor. Badziak rent richting de bal. Badziak schiet op doel. Barlow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bailescu passt de bal zonder na te denken. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurci begaat een overtreding. Nurci krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Nurci geeft de bal voor. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ... Pitkäkoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - Cainii Rosii Veninosii 1:0

40e minuut.
Hustveit passt de bal zonder na te denken. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szován de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olivian is nu in balbezit. Olivian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - Cainii Rosii Veninosii 2:0

44e minuut.
Bailescu is nu in balbezit. Nurci onderschept slim de pass. Nurci speelt de bal door. Hustveit is nu in balbezit. Hustveit geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester U Sc 39%, Cainii Rosii Veninosii 61%.
Manchester U Sc - Cainii Rosii Veninosii 2:0

49e minuut.
Cosmescu geeft een hoge lob. Eremia kopt de bal weg. Klungelig pakt Neculau de bal. Hustveit is nu in balbezit. Hustveit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Olivian met een sublieme pass. Badarică probeert de bal aan de voet te houden. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bălţatu geeft een lange en hoge pass. Hustveit rent richting de bal. Hustveit met een sublieme pass. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - Cainii Rosii Veninosii 3:0

64e minuut.
Grumezea geeft de bal voor. Cosmescu rent richting de bal. Peret begaat een overtreding. Peret krijgt een gele kaart. Cosmescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cosmescu kan niet meer verder spelen. Beştea komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Negoiu geeft de bal voor. Hustveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia rent richting de bal. Hustveit onderschept slim de pass. Hustveit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Badziak is nu in balbezit. Cristea rent richting de bal. Badziak verovert de bal door een tackle van achteren. Badziak haalt uit met een fantastische trap. Barlow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - Cainii Rosii Veninosii 3:1

73e minuut.
Noica probeert naar een medespeler te passen. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea geeft een lange en hoge pass. Olivian kopt de bal weg. Noica geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Siwak de bal onder controle te krijgen. Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurci passt de bal in één keer door. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pitkäkoski met een harde bal richting middenveld. Beştea kopt de bal weg. Badarică probeert de bal aan de voet te houden. Hustveit rent richting de bal. Hustveit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester U Sc 40%, Cainii Rosii Veninosii 60%.
Manchester U Sc - Cainii Rosii Veninosii 3:1