Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester U Sc REBELS
tact anti Tactiek BAR3w
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
37.1 gemiddelde waardering 47.5
matig Schieten goed
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak is nu in balbezit. Klungelig pakt Shemer de bal. Shemer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - REBELS 0:1

11e minuut.
Shemer is nu in balbezit. Shemer passt de bal in één keer door. Altman bereikt de bal nog maar net als eerste. Altman geeft de bal voor. Hermanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Barlow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemer haalt uit met een fantastische trap. Barlow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - REBELS 0:2

15e minuut.
Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Antczak is nu in balbezit. Antczak passt de bal met de wreef. Shemer rent richting de bal. Shemer haalt uit met een fantastische trap. Barlow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Páncsics kopt de bal weg. Grumezea rent richting de bal. Delling verovert de bal door een tackle van achteren. Hermanowski rent richting de bal. Hermanowski probeert naar een medespeler te passen. Barlow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antczak is nu in balbezit. Antczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - REBELS 0:3

19e minuut.
Grumezea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bicheru komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Bălţatu geeft een hoge lob. Delling kopt de bal weg. Nurci rent richting de bal. Bock verovert de bal door een tackle van achteren. Bock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Altman probeert naar een medespeler te passen. Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemer passt de bal zonder na te denken. Hermanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Páncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Páncsics passt de bal met de wreef. Altman bereikt de bal nog maar net als eerste. Altman met een sublieme pass. Shemer heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester U Sc 71%, REBELS 29%.
Manchester U Sc - REBELS 0:3

50e minuut.
Nurci rent richting de bal. Bock begaat een overtreding. Nurci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nurci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vandooren rent richting de bal. Olivian verovert de bal door een tackle van achteren. Olivian schiet op doel. Styszko bokst de bal weg.

57e minuut.
Altman probeert naar een medespeler te passen. Shemer rent richting de bal. Bicheru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shemer raakt geblesseerd tijdens het duel. Hermanowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barlow met een harde bal richting middenveld. Delling kopt de bal weg. Hermanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermanowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bock onderschept slim de pass. Bock passt de bal in één keer door. Daar is Hermanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermanowski haalt uit met een fantastische trap. Barlow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - REBELS 0:4

71e minuut.
Noica rent richting de bal. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren passt de bal in één keer door. Daar is Altman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altman geeft een lange en hoge pass. Barlow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Páncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Moromete rent richting de bal. Hustveit verovert de bal door een tackle van achteren. Hustveit haalt uit met een fantastische trap. Styszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - REBELS 1:4

84e minuut.
Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bock verovert de bal door een tackle van achteren. Bock speelt de bal door. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Barlow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Moromete rent richting de bal. Moromete geeft een hoge lob. Noica kopt de bal weg. Olivian rent richting de bal. Olivian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hustveit rent richting de bal. Hustveit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - REBELS 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester U Sc 60%, REBELS 40%.
Manchester U Sc - REBELS 2:4