Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dinamo 1948 Promo
Normal Tactiek gogu
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.4 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Kyosev de bal. Kyosev geeft de bal voor. Demiańczuk rent richting de bal. Demiańczuk geeft een hoge lob. Raudnagel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Demiańczuk geeft de bal voor. Pîrvu probeert de bal aan de voet te houden. Maniu met een sublieme pass. Raudnagel is nu in balbezit. Raudnagel draait met de bal, schiet en ... Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demiańczuk met een snelle inworp. Klungelig pakt Réthy de bal. Réthy geeft een hoge lob. Raudnagel springt en kopt de bal. Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raudnagel is nu in balbezit. Raudnagel haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo 1948 - Promo 0:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smalec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Réthy speelt de bal door. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Raudnagel de bal. Raudnagel schiet op doel. Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Inworp. Hernández met een snelle inworp. Réthy probeert naar een medespeler te passen. Raudnagel rent richting de bal. Raudnagel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo 1948 - Promo 0:2

34e minuut.
Daar is Demiańczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiańczuk geeft de bal voor. Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raudnagel is nu in balbezit. Raudnagel draait met de bal, schiet en ... Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Aplea rent richting de bal. Rejsek verovert de bal door een tackle van achteren. Rejsek geeft een hoge lob. Raudnagel maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

37e minuut.
Réthy kopt de bal weg. Demiańczuk heeft problemen om de bal te vangen. Demiańczuk geeft de bal voor. Raudnagel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo 1948 - Promo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dinamo 1948 82%, Promo 18%.
Fc Dinamo 1948 - Promo 0:3

48e minuut.
Urdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Smalec verovert de bal door een tackle van achteren. Smalec speelt de bal door. Raudnagel is nu in balbezit. Raudnagel haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gogoncea trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernández met een snelle inworp. Réthy is nu in balbezit. Réthy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Rejsek de bal. Rejsek geeft een hoge lob. Raudnagel rent richting de bal. Raudnagel schiet op doel. Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo 1948 - Promo 0:4

71e minuut.
Caramarin passt de bal in één keer door. Romero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Réthy. Romero moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Romero kan niet meer verder spelen. Roşca komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Réthy probeert naar een medespeler te passen. Demiańczuk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caramarin de bal. Marysek is nu in balbezit. Marysek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo 1948 - Promo 0:5

73e minuut.
Réthy met een sublieme pass. Daar is Demiańczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiańczuk probeert naar een medespeler te passen. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Maniu rent richting de bal. Maniu geeft een lange en hoge pass. Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacátko onderschept slim de pass. Vacátko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Demiańczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Réthy de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerendiain. Guerendiain krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Asulin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marysek de bal onder controle te krijgen. Raudnagel rent richting de bal. Raudnagel schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo 1948 - Promo 0:6

81e minuut.
Smalec met een snelle inworp. Raudnagel rent richting de bal. Met opzet legt Asulin zijn tegenspeler op de grond. Asulin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Doeltrap. Caramarin trapt de bal weg van het doel. Roşca kopt de bal weg. Smalec is nu in balbezit. Smalec geeft de bal voor. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marysek rent richting de bal. Marysek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo 1948 - Promo 0:7

85e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. Raudnagel kopt de bal weg. Marysek is nu in balbezit. Marysek schiet op doel. Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo 1948 - Promo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dinamo 1948 68%, Promo 32%.
Fc Dinamo 1948 - Promo 0:8