Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Farul Constanţa* BARIERA
541 kkk1 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten solid
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Mettraux geeft een hoge lob. Kampf heeft problemen om de bal te vangen. Mettraux geeft een hoge lob. Domide springt en kopt de bal. Mylläri heeft problemen om de bal te vangen. Rusin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Filantropol met een sublieme pass. Klungelig pakt Murgovan de bal. Murgovan met een sublieme pass. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pavlović is nu in balbezit. Lambri is nu in balbezit. Filantropol begaat een overtreding. Filantropol krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mettraux geeft een hoge lob. Mylläri rent richting de bal. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide draait met de bal, schiet en ... Rusin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - BARIERA 1:0

16e minuut.
Lambri passt de bal in één keer door. Bărbat speelt de bal door. Kampf probeert naar een medespeler te passen. Dębek heeft problemen om de bal te vangen. Dębek schiet op doel. De Pasquale bokst de bal weg.

20e minuut.
Filantropol speelt de bal door. Mettraux speelt de bal door. Murgovan is nu in balbezit. Murgovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - BARIERA 2:0

21e minuut.
Kampf kopt de bal weg. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal zonder na te denken. Murgovan rent richting de bal. Murgovan schiet op doel. Rusin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ţânţar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlović met een snelle inworp. Lambri rent richting de bal. Lambri schiet op doel. Paal! De Pasquale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dębek is nu in balbezit. Dębek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - BARIERA 2:1

27e minuut.
Doeltrap. Rusin trapt de bal weg van het doel. Filantropol is nu in balbezit. Pavlović onderschept slim de pass. Pavlović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vlad passt de bal in één keer door. Mettraux is nu in balbezit. Mettraux met een sublieme pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ... Rusin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Patalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol passt de bal met de wreef. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Farul Constanţa* 50%, BARIERA 50%.
*Farul Constanţa* - BARIERA 2:1

50e minuut.
Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat speelt de bal door. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... Rusin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad verovert de bal door een tackle van achteren. Vlad met een sublieme pass. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - BARIERA 3:1

56e minuut.
Ţânţar geeft een lange en hoge pass. Pavlović is nu in balbezit. Lambri is nu in balbezit. Lambri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - BARIERA 3:2

59e minuut.
Filantropol passt de bal met de wreef. Murgovan rent richting de bal. Klungelig pakt Deptuła de bal. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jurkiewicz kopt de bal weg. Bărbat rent richting de bal. Dębek onderschept slim de pass. Dębek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hamvasi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dębek kopt de bal weg. Deptuła heeft problemen om de bal te vangen. Lambri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambri haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavlović neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mettraux rent richting de bal. Mettraux geeft de bal voor. Domide springt en kopt de bal. Murgovan rent richting de bal. Murgovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - BARIERA 4:2

85e minuut.
Hamvasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamvasi passt de bal zonder na te denken. Dębek is nu in balbezit. Dębek haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - BARIERA 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Farul Constanţa* 44%, BARIERA 56%.
*Farul Constanţa* - BARIERA 4:3