Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Fc Prafu Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3098
Fc Prafu F.C. Progres
Normal Tactiek nou
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten good
poor Passen good
hopeless Verdedigen solid


2e minuut.
Sava rent richting de bal. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - F.C. Progres 0:1

4e minuut.
Łubkowski met een sublieme pass. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu passt de bal in één keer door. Jarmoluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmoluk passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Petričević met een sublieme pass. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu met een sublieme pass. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sava is nu in balbezit. Murgovan verovert de bal door een tackle van achteren. Murgovan schiet op doel. Hudureanu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - F.C. Progres 0:2

14e minuut.
Ilie geeft de bal voor. Inworp. Sălăjean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarmoluk rent richting de bal. Jarmoluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - F.C. Progres 0:3

16e minuut.
Elliot passt de bal zonder na te denken. Łubkowski speelt de bal door. Murgovan probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - F.C. Progres 0:4

16e minuut.
Socol speelt de bal door. Plesca is nu in balbezit. Murgovan onderschept slim de pass. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrisor heeft problemen om de bal te vangen. Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Łubkowski probeert naar een medespeler te passen. Petričević rent richting de bal. Petričević passt de bal zonder na te denken. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Bercea bokst de bal weg.

27e minuut.
Jarmoluk met een sublieme pass. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan onderschept slim de pass. Murgovan draait met de bal, schiet en ... Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - F.C. Progres 0:5

29e minuut.
Murgovan passt de bal met de wreef. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski passt de bal met de wreef. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Vasilescu speelt de bal door. Sălăjean speelt de bal door. Murgovan is nu in balbezit. Murgovan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hudureanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - F.C. Progres 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prafu 80%, F.C. Progres 20%.
Fc Prafu - F.C. Progres 0:6

50e minuut.
Sava rent richting de bal. Murgovan onderschept slim de pass. Murgovan passt de bal met de wreef. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - F.C. Progres 0:7

52e minuut.
Łubkowski met een sublieme pass. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petrisor de bal onder controle te krijgen. Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - F.C. Progres 0:8

58e minuut.
Murgovan schiet op doel. Hudureanu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łubkowski neemt de hoekschop. Petričević springt en kopt de bal. Bercea bokst de bal weg. Petričević is nu in balbezit. Petričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - F.C. Progres 0:9

62e minuut.
Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sălăjean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarmoluk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kwiek geeft een hoge lob. Ilie kopt de bal weg. Jarmoluk speelt de bal door. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Apostu rent richting de bal. Petričević probeert naar een medespeler te passen. Murgovan speelt de bal door. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Miklos passt de bal zonder na te denken. Kwiek met een sublieme pass. Jarmoluk geeft een lange en hoge pass. Łubkowski rent richting de bal. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prafu 75%, F.C. Progres 25%.
Fc Prafu - F.C. Progres 0:9