Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Fc Prafu Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3053
Fc Prafu FCM IASI
Normal Tactiek teja
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 49.2
poor Schieten solid
poor Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Kanaris onderschept slim de pass. Kanaris schiet op doel. Klungelig pakt Petrisor de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - FCM IASI 0:1

4e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero is nu in balbezit. Miklos begaat een overtreding. Miklos krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Hrušínský onderschept slim de pass. Hrušínský speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hudureanu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Hrušínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrušínský met een sublieme pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Petrisor met een harde bal richting middenveld. Niedorobek is nu in balbezit. Socol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socol krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Miklos rent richting de bal. Hrušínský onderschept slim de pass. Hrušínský probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşkan is nu in balbezit. Konuşkan passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Bercea trapt de bal weg van het doel. Kanaris met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bercea met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carlotti met de inworp. Daar is Kanaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanaris geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - FCM IASI 0:2

21e minuut.
Daar is Niedorobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedorobek probeert naar een medespeler te passen. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero draait met de bal, schiet en ... Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Scânteianu geeft de bal voor. Inworp. Carlotti met de inworp. Kanaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanaris geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - FCM IASI 0:3

24e minuut.
Hrušínský verovert de bal door een tackle van achteren. Hrušínský geeft een lange en hoge pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - FCM IASI 0:4

33e minuut.
Kanaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanaris passt de bal in één keer door. Maldonado met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş speelt de bal door. Kanaris is nu in balbezit. Kanaris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kanaris kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal met de wreef. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Niedorobek met een snelle inworp. Hrušínský is nu in balbezit. Hrušínský met een sublieme pass. Konuşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşkan passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Bercea trapt de bal weg van het doel. Bertucci kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prafu 86%, FCM IASI 14%.
Fc Prafu - FCM IASI 0:4

47e minuut.
Kanaris kopt de bal weg. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Miklos is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - FCM IASI 0:5

53e minuut.
Sava is nu in balbezit. Kanaris verovert de bal door een tackle van achteren. Kanaris passt de bal met de wreef. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - FCM IASI 0:6

58e minuut.
Kanaris rent richting de bal. Kanaris passt de bal zonder na te denken. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hudureanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanaris met een snelle inworp. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bertucci kopt de bal weg. Daar is Hrušínský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrušínský probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ilie rent richting de bal. Hrušínský verovert de bal door een tackle van achteren. Hrušínský passt de bal zonder na te denken. Konuşkan rent richting de bal. Hrušínský geeft een hoge lob. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - FCM IASI 0:7

72e minuut.
Maldonado passt de bal met de wreef. Petrisor is nu in balbezit. Petrisor geeft de bal voor. Scânteianu kopt de bal weg. Carlotti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hrušínský verovert de bal door een tackle van achteren. Hrušínský met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Agüero geeft de bal voor. Bertucci probeert naar een medespeler te passen. Hrušínský speelt de bal door. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kanaris kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bertucci passt de bal zonder na te denken. Hrušínský rent richting de bal. Hrušínský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maldonado de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bertucci is nu in balbezit. Bertucci met een sublieme pass. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prafu - FCM IASI 0:8

89e minuut.
Bercea speelt de bal door. Kanaris kopt de bal weg. Maldonado met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hrušínský is nu in balbezit. Hrušínský passt de bal zonder na te denken. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prafu 87%, FCM IASI 13%.
Fc Prafu - FCM IASI 0:8