Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Ambroziana Phoenix Makaay
5.2.1.2 se stie Tactiek 4-5-1
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 23.7
average Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Bărzoi neemt vlug de vrije trap. Nicoliţă kopt de bal weg. Caramitru probeert de bal aan de voet te houden. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail draait met de bal, schiet en ... Bustei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - Phoenix Makaay 0:1

22e minuut.
Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulák verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Săpunaru. Šulák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Niţu onderschept slim de pass. Niţu passt de bal in één keer door. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Carp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Ambroziana - Phoenix Makaay 1:1

40e minuut.
Daar is Madgearu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu passt de bal met de wreef. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş geeft de bal voor. Carp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 54%, Phoenix Makaay 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Ambroziana - Phoenix Makaay 1:1

54e minuut.
Madgearu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deaconu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin begaat een overtreding. Mihail raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihail zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nicoliţă heeft problemen om de bal te vangen. Nicoliţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Idoraş stond buitenspel. Dragu neemt vlug de vrije trap. Turcu geeft een lange en hoge pass. Onofrei rent richting de bal. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Carp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Marincea geeft de bal voor. Inworp. Šulák met een snelle inworp. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Šulák rent richting de bal. Šulák geeft een hoge lob. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Carp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - Phoenix Makaay 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 65%, Phoenix Makaay 35%.
Inter Ambroziana - Phoenix Makaay 2:1