Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupiter București RAPID BOGDAN CF
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen average


2e minuut.
Radu haalt uit met een fantastische trap. Târşitu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rudeanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Istoc springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bădoiu is nu in balbezit. Becleanu onderschept slim de pass. Becleanu passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rudeanu onderschept slim de pass. Rudeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Târşitu de bal. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc draait met de bal, schiet en ... Bădescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupiter București - RAPID BOGDAN CF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupiter București 51%, RAPID BOGDAN CF 49%.
Jupiter București - RAPID BOGDAN CF 1:0

52e minuut.
Coporan is nu in balbezit. Coporan passt de bal met de wreef. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ schiet op doel. Buzdugan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jupiter București - RAPID BOGDAN CF 1:1

60e minuut.
Târşitu rent richting de bal. Târşitu passt de bal zonder na te denken. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc haalt uit met een fantastische trap. Bădescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Roşu passt de bal zonder na te denken. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu geeft een lange en hoge pass. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Roşu is nu in balbezit. Negură tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roşu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roşu met een snel genomen vrije trap. Becleanu is nu in balbezit. Becleanu geeft een hoge lob. Daar is Ursuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupiter București - RAPID BOGDAN CF 1:2

87e minuut.
Becleanu probeert de bal aan de voet te houden. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor probeert naar een medespeler te passen. Istoc is nu in balbezit. Istoc haalt uit met een fantastische trap. Bădescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Târşitu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupiter București 61%, RAPID BOGDAN CF 39%.
Jupiter București - RAPID BOGDAN CF 1:2