Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sms deva DINAMO UTD
eu Tactiek madalyn
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.1 gemiddelde waardering 41.9
outstanding Schieten adequate
adequate Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Anghelinii speelt de bal door. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu geeft een lange en hoge pass. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - DINAMO UTD 1:0

6e minuut.
Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu passt de bal met de wreef. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Peregrín Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass. Diamandi speelt de bal door. Pomarańczawski geeft een hoge lob. Negoiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ursulescu speelt de bal door. Maylon is nu in balbezit. Maylon geeft een hoge lob. Clos Gómez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sms deva - DINAMO UTD 1:1

14e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă passt de bal met de wreef. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... Peregrín Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Negoiţă rent richting de bal. Terry onderschept slim de pass. Nastić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu passt de bal met de wreef. Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. Daar is Negoiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cornel probeert naar een medespeler te passen. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu speelt de bal door. Ursulescu geeft een hoge lob. Negoiţă springt en kopt de bal. Peregrín Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bucur kopt de bal weg. Siciński rent richting de bal. Siciński passt de bal in één keer door. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - DINAMO UTD 1:2

25e minuut.
Pomarańczawski speelt de bal door. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maylon. Ursulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pomarańczawski wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ploeşteanu de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tenu rent richting de bal. Tenu passt de bal met de wreef. Ursulescu rent richting de bal. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă schiet op doel. Peregrín Pérez bokst de bal weg.

41e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu met een sublieme pass. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Peregrín Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sms deva - DINAMO UTD 2:2

45e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu geeft een hoge lob. Ursulescu probeert de bal aan de voet te houden. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Peregrín Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Labiş heeft problemen om de bal te vangen. Cornel is nu in balbezit. Cornel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - DINAMO UTD 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 38%, DINAMO UTD 62%.
sms deva - DINAMO UTD 3:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomarańczawski met de inworp. Maylon is nu in balbezit. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Anghelinii onderschept slim de pass. Anghelinii passt de bal in één keer door. Daar is Negoiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Diamandi passt de bal in één keer door. Tenu geeft een lange en hoge pass. Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ... Boroi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sms deva - DINAMO UTD 3:3

60e minuut.
Şeitan is nu in balbezit. Diamandopol verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandopol geeft een lange en hoge pass. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Labiş trapt de bal weg. Dobrinescu kopt de bal weg. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dobrinescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Nastić de bal. Cornel speelt de bal door. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - DINAMO UTD 4:3

78e minuut.
Terry geeft een hoge lob. Diamandopol kopt de bal weg. Daar is Labiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski geeft een hoge lob. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Peregrín Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ursulescu passt de bal in één keer door. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă schiet op doel. Terry probeert de bal aan de voet te houden. Peregrín Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sms deva - DINAMO UTD 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sms deva 37%, DINAMO UTD 63%.
sms deva - DINAMO UTD 5:3