Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANATHINAIKOS ATHENS Negruta Alba
Laptaresele Tactiek pretext
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
32.3 gemiddelde waardering 42.8
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Chişcă is nu in balbezit. Chişcă passt de bal in één keer door. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici geeft een lange en hoge pass. Lemonnier kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Chişcă heeft problemen om de bal te vangen. Chişcă geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Borek de bal onder controle te krijgen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Molina bokst de bal weg.

25e minuut.
Szleter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szleter geeft een hoge lob. Pintilie heeft problemen om de bal te vangen. Marusarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marusarz haalt uit met een fantastische trap. Pehk bokst de bal weg.

39e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Angelescu met een sublieme pass. Magiun onderschept slim de pass. Gawlicki heeft problemen om de bal te vangen. Gawlicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zatloukal passt de bal in één keer door. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie geeft de bal voor. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Magiun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Negruta Alba 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANATHINAIKOS ATHENS 52%, Negruta Alba 48%.
PANATHINAIKOS ATHENS - Negruta Alba 0:1

54e minuut.
Honceriu geeft een lange en hoge pass. Orife is nu in balbezit. Orife geeft een hoge lob. Popovici heeft problemen om de bal te vangen. Popovici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Orife geeft de bal voor. Angelescu kopt de bal weg. Magiun is nu in balbezit. Gawlicki onderschept slim de pass. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Pintilie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horovăţ speelt de bal door. Popovici speelt de bal door. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Negruta Alba 0:2

75e minuut.
Velcu passt de bal met de wreef. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici speelt de bal door. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Zatloukal geeft de bal voor. Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz passt de bal in één keer door. Daar is Szleter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szleter passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Angelescu is nu in balbezit. Angelescu geeft de bal voor. Magiun is nu in balbezit. Gawlicki onderschept slim de pass. Gawlicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Negruta Alba 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANATHINAIKOS ATHENS 69%, Negruta Alba 31%.
PANATHINAIKOS ATHENS - Negruta Alba 0:3